Gå til innhold
 • Bli medlem

HeidiLer

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om HeidiLer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. På lørdag var vi hele 11 personer fra familien som la av gårde mot Elgpiggen (1604 moh). Flertallet av oss hadde ikke vært der tidligere, men alle hadde ett stort ønske om å komme oss opp. Elgpiggen var en av de store fjellene for morfar, det var derfor ekstra stas at alle slentsgrenene var representert med barn, eller barnebarn. Vi gikk fra Orvdalssetra i fint høstvær og nydelige farger. Til å begynne med gikk jeg fremst med følges yngste deltaker på 8 år. Jeg hadde ett stort ønske om at alle skulle klare å komme seg til toppen og hadde bestemt meg for å legge meg bakerst når det begynte å bl
 2. Heidilern om livet, turer og hunder.
 3. Det ble en Emberlit på meg Ja de er ganske kjappe til å slukke, det har jeg alt erfart. Det er også helt supert tenker jeg. Det gjør at det er overkommelig å tenne seg ett bål, uten å måtte ha veldig lang tid til å sørge for at det er slukket.
 4. Takk for gode tips @Memento mori. Har nok brukt litt for store pinner og vedkubber i den grad en kan kalle små vedpinner en kubbe.
 5. Etter inspirasjon herfra, ble det til at jeg kjøpte meg en kvistbrenner. Gleden og spenningen var stor da jeg fikk hentet den på posten en ettermiddag, og bestemte meg for å prøve nyanskaffelsen. Jeg oppdaget at det kan være greit med litt trening i å få fyr på bålet mitt før jeg legger avgårde på tur, uten andre hjelpemidler med. For meg brukte nok sikkert opp en halv regnskog i fyrstikker for å få fyr. Jeg har ikke hatt vanlig bål på noen av mine turer og erfaringen min er altså kun fra vedfyring i vedovnen hjemme. Men jeg fikk etter hvert fyr, og konkluderte med at jeg må skaffe meg noe
 6. Canelana har noen solide ulldekken som varmer godt.
 7. Her jeg bor, leverer postnord pakker til butikken kun en dag i uken. Så hvis utsendelse fra butikken også kun er en dag i uken, kan det ta litt tid å få varene sine. Jeg har pr i dag ikke hatt noe problem med post nord, utover at det i appen deres sto at de skulle levere pakken i en helt annen kommune, men da jeg ringte inn å sjekket hadde de korrekt info der og hevdet at sjåføren også hadde det. Pakken kom og jeg ble fornøyd.
 8. Jeg har gått i fella og kjøpt meg en Emberlit Orginal Stainless Lightweight Backpacking Stove. Eller på godt norsk en kvistbrenner. Gleder meg til å utforske gledene ved å ha ett bål på teltturene mine.
 9. Hei. Jeg forstår frykten, men faktisk så er det svært sjeldent at noen ser bjørn ute i skog og mark, unntakene er ofte på åter som jegere legger ut. Her i området jeg holder til kan jeg i teorien oppleve alle våre fire store rovdyr, men dessverre så skygger de banen og holder seg unna. Drømmen er jo alltid å få se de på andre enden av ei myr, eller ås eller lignende.
 10. Takk for gode tips, tror jeg skal vurdere en av disse. Jeg har hatt ønske om å lage bål på tur, men har tenkt at det kan bli tungt og mye styr å ta med ved nok til bålet. Men disse her ser jo ut til å være akkurat det jeg trenger. Lett, og kan bruke kvist og kvast som allerede finnes.
 11. Jeg har innvisitert i nytt liggeunderlag. Etter litt sjekking, tenking og undring i en tid, så har jeg egentlig ikke klart å konkludere med hva eller hvilket jeg ønsker, så da bestilte jeg Mammut Bamse Extreme. Det tror jeg vil fungerer greit inntil jeg evt finner ut at jeg ønsker ett annet. Det er uansett en oppgradering fra det jeg har i dag. De gangene jeg har vært på tur alene og "lånt" min søsters underlag (som er ala dette) har jeg sovet så mye bedre.
 12. Med fare for å trampe i salaten. Er det noen av dere som har erfaring med teltene fra Naturehike? Teltene er veldig billig vs endel andre få personers telt. Hadde vært spennende å høre eventuelle erfaringer.
 13. Jeg har to Tervueren og en Malinois og de er med meg på turer. Nå er vi ganske ferske fjellfolk og nyter turer av kortere lengde og varighet. Har hatt de med på overnattingstur i telt flere ganger. De kan bære kløv og kan gå pent i bånd, kan også trekke. Men det er hunder som krever mye aktivitet i hverdagen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.