Gå til innhold
 • Bli medlem

torhaa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  206
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om torhaa

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tusen takk for svar! Jeg skal ta kontakt med en skomaker og høre hva han/hun tror om denne.
 2. Har et par Garmont Excursion skisko. Jeg har dessverre klart å presse den nedpå mens leppen ikke var styrt godt nok inn i bindingen, som har ført til at det har sprukket opp ut fra guidehullene. Det har fungert greit foreløpig, men er redd for at det kan utvikle seg mens man er på tur. Er dette mulig å reparere, tror dere? I så tilfelle, hvordan?
 3. Her er lesing av Tinder og banditter obligatorisk, morsom bok
 4. Det høres jo ikke spesielt trygt ut... Da virker det jo nesten mer forsvarlig å gå på naturlige sikringer..
 5. Tenker å ta turen til Trolltunga til helgen, via Himmelstigen. Men har aldri gått på via ferrata før. Forstår det slik at det bare skal ett fall til før utstyret blir ubrukelig. Hva gjør man da, hvis man er uheldig og glipper der opp, og skal enten videre opp eller ned? Og er det greie muligheter for å overnatte oppe der (utenom hytta)?
 6. Dette er et bilde tatt på vei opp Elbrus, mot fjellene på andre siden av Baksandalen. Kom litt seint hjem fra Russland, og bildet ble tatt 21. juli. Blir derfor ikke så snurt hvis det ikke blir med i konkurransen.. ISO80, 1/400, F3.2.
 7. Kan love deg at jeg ikke har tid til research på sånt nå. Gjør det lett for oss å tro!
 8. Du har vel ikke noe å tape på å poste det?
 9. Veldig morsom lesing! De norske vennene deres, kom de tilfeldigvis fra NHH? Skal på tur med et par av dem opp Elbrus i sommer, og håper at de ikke er ekstremt maskin på høye fjell, hehe..
 10. Det lurer jeg også litt på.
 11. Det var nok bare deg. Lykke til med jakten!
 12. Du skrev at du ville kalle det "konkrete bevis"... Nullhypotesen (H0): BF eksisterer ikke Alternativhypotesen (H1): BF eksisterer Bevisbyrden ligger på de som vil teste og forkaste H0 (og underbygge H1). Så langt er det absolutt ingenting som kan forkaste H0 med et smell. Altså: "Mange her oppfatter MANGEL på bevis som bevis på at bigfoot ikke eksisterer." Feil. Mange her oppfatter mangel på bevis som grunn nok til at det er utilstrekkelig å forkaste H0 (foreløpig!). Det er kun indikasjoner og antydninger som kan tolkes. At det driver folk til å finne mer ut om dette (og andre ting)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.