Gå til innhold

Ingrid-fjell

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ingrid-fjell

  Snø på Stetind?

  Har planer om å gå normalruten til Stetind neste uke. Noen som vet om det er for mye snø enda?
 2. Jeg har tenkt å gå i den svenke fjellheimen i påsken. Har brukt den svenske kartsiden https://www.geodata.se/GeodataExplorer/ i tillegg til vanlige kart. Noen som kjenner til om det er mulig å lage et linje over strekningen man har tenkt å gå på denne websidem, for så å eksportere dataene til en gpx-fil for å bruke på gps'en?
 3. Ingrid-fjell

  Fjelltur på Korsika

  GR20 ser for krevende ut for meg. jeg satser på en tur fra fjell til sjø. Fra Corte til Porto på vest kysten.
 4. Ingrid-fjell

  Fjelltur på Korsika

  Hei, takk for gode tips begge to! Har kikket på lenkene dere sendte, men fant bare guidede turer. Har imidlertid saumfart på google om andre Korsika-muligheter, og fant et norsk-frank selskap som tilbyr individuelle turer. Har kontaktet dem for å legge opp en ukestur, og det ser bra ut så langt. For andre som kan være interessert i Korsika-fjelltur, her er adressen http://www.corsica-discover.com/korsika-individuell-vandretur/ Er fortsatt interessert i andre som har tips!
 5. Har bestilt flytur til Korsika i juni, og har lyst til å gå i fjellet en ukes tid. Har søkt litt på internett, men finner bare gruppeturer via norske selskap. Har ikke lyst til å være med på fellestur. Noen som kjenner til feks noen lokale selskaper som organiserer for turer på egenhånd, gjerne med bagasjetransport:-) ?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.