Gå til innhold
 • Bli medlem

fuglehunden

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  933
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om fuglehunden

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Lykketil håper du får en vellykket jakt. Jeg hadde heller gått meg en tur enn å jakte i det området, men hver sin jaktsmak.
 2. Han selger kort i ett området det nesten aldri er rein. Hvis det er på andre siden han selger kort så er det tamrein i Forelhogna.
 3. For alt vi vet kan kong harald ha ei tatto på rompa også. Eller sonja i bikinilinja. Når du kritiserer folk som vil ha tatto så sier det nok om deg. Du går vel rundt å kritiserer klesstil og hårstil også. Du er for gammeldags.
 4. fuglehunden

  Åtejakt

  Skrikende killing som står fastbundet ble ofte brukt til ulvejakt. Ellers så er det veldig god lukt av griseunger i minusgrader. Men sånt liker ikke mattilsynet. Det kreves at åte som brukes til jakt skal tilfredsstille som menneskeføde. Altså alacarte ville være helt lovlig
 5. Var på dovrefjell i dag jeg. Så flere mus, også lemmen. Så også ei fiske ørn, en kongeørn, ingen ravn, men ett titalls kråker.
 6. Stikk innom radiotv butikken i sentrum så hjelper han deg der
 7. Skal du følge hver enkelt lov her i Norge til punkt og prikke så blir det din sak. Å jakte med bly i tørt høyfjell er for meg mer fornuft enn hva som står på papiret. Jeg er sterkt imot den nye regelen. Jeg jakter med de nye typene, men har jeg tilgang på bly så blir det selvsagt brukt, men jeg bruker aldri bly i våtmarksområder. Vet ikke hva som er værst jeg, Bly eller Co2 og matrester du forbrenner i fjellet. Skal ikke lage en debatt om dette, jeg sier bare min mening.
 8. Blyhagl er det aller beste. Bra sverige fortsatt selger det.
 9. fuglehunden

  Revejakt

  Nei bare jakt og skyt så mange rever du vil. Skinnet kan du bruke selv eller selge. Er det ett bra skinn får du fort igjen 2-3000kr for det. Og ja, folk betaler det det koster selv om skinnet ikke er verdt mer enn noen hundrelapper. Er det skuddpremie der du jakter får du det. Der varierer prisene, men rundt 2-400kr pluss at du får like mye hvis det stedet har avtale om å sende inn prøver av reven. Så god butikk er det. Iallefall for noen. Skrotten kan du bruke til åte for å skyte flere rever.
 10. Har skillpadder hale da? Her ser det jo ut som dyret har en lang hale. Kanskje ett forsøksdyr som er dumpet, innavl og genmanipulasjon kan gi mye rart av avkom. Men dette tror jeg er ett manipulert bildet av ett dødt dyr.
 11. Norge burde boikotte OL i år
 12. Jeg mener det samme som kryk her. På det siste bildet ser det ut som om noe ligger i vannoverflaten. Det kan være støv eller organiskestoffer du ikke ser så godt. Fargene endrer seg jo på bildene. I ett kamera kan sånne farger dukke opp på bilder uten at det har vært i virkeligheten. Hvorfor husker jeg ikke. Det må noen andre svare på. Men det er sikkert noe annet her.
 13. Jeg sa jo ikke noe om at historiene fra kirkebøkene er sanne. Men kan være det. De som han mener kan dokumenteres som sanne er kilder fra flere områder. Kilder må kobles sammen osv osv. Har du lest historiene? Jeg holder på med det nå. Det er rovdyr som lett knuser ett menneske om de vil. Og er de truet så er sjansene støre for at de gjør det. Noen ganger dukker det jo opp "morderbjørner" som bevist jakter mennesker. Man vet jo aldri. Før var det jo veldig mye bjørn og ulv så det kan ikke sammenlignes med dagens rovdyrbestand.
 14. Jeg har bidratt med mye selv til dette og fått god oversikt. Forskere i Norge og Amerika samarbeider mye om dette. Som sagt så jobbes det for å finne en måte å genmanipulere den så de enten dør eller aller viktisk at de ikke formerer seg så fort. Flått er alltid forsket på siden den ble oppdaget. Men du kan vel si litt om hva slags forskning de drev med da for det har lite betydning i forhold til nå. Vi skal ikke lenger tilbake enn 90åra. Da ble det raskt en problemstilling og store ressurser i flere land ble satt inn for å studere disse nøye. Og det er fortsatt 100 vis av svar som letes
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.