Gå til innhold
 • Bli medlem

springsteen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 123
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om springsteen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. 6000 turer? Henter de 1 isbit på hver tur? Et vanlig helikopter må vel få med seg 500 kg/tur og da er vi oppe i 3000 ton/år. Det må være feil et sted...
 2. Jeg bruker dem så sant de ligger bra til, senest nå i helgen. Hvor skulle jeg ellers sove? I et tungt telt som jeg må bære med meg i flere timer (sammen med mat for flere dager)? I fjor var vi 10-15 jegere og nærmere 10 fotturister samlet på en hytte. Jeg ble en gang fortalt om da (daværende) kronprinsesse Sonja sammen med en veninne (danskedronningen?) kom til Åmotsdalshytta sammen med en bevæpnet sikkerhetsvakt. Vakten ble visst litt forvirret da det første han så var en haug med rifler i gangen...
 3. Det er klart du kan kontrolleres om du befinner deg i jaktområdet. Om du er på en privat hytte eller om du sitter på en fjelltopp spiller ingen rolle. Du kan jo også få besøk hjemme for kontroll av våpenskapet.
 4. Jeg har avsluttet mitt Spotabonnement og avskrevet maskinen som en feilinvestering fordi jeg ikke kunne stole på at det fungerte. Har av naturlige grunner ikke trykket på nødknappen for å se om det fungerte, men "ok-funksjonen" fungerte bare når den selv ville.
 5. OUTLAW PETE , Bruce Springsteen He was born a little baby on the Appalachian Trail At six months old he'd done three months in jail He robbed a bank in his diapers and his little bare baby feet All he said was "Folks my name is Outlaw Pete." I'm Outlaw Pete, I'm Outlaw Pete, can you hear me? At twenty-five a Mustang pony he did steal And he rode her 'round and 'round on heaven's wheel Father Jesus I'm an outlaw, killer and a thief And I slow down only to sow my grief I'm Outlaw Pete, I'm Outlaw Pete, can you hear me? He cut his trail of tears across the co
 6. Hvorfor motorsykkeldekk når dere ikke hade motor? Må jo bli unødvendig tungt å sykle.
 7. Har dere hørt om hytter som kanskje må stenge på grunn av at folk ikke betaler for seg? (Svar: ja) ---------------------------------------------"------------------------------------------ vasker etter seg? (Svar: nei) Hvorfor er det sånn? Fordi det er så mange som ikke betaler at det blir problem. Fordi det er så mange som vasker at det ikke blir problem.
 8. Nei, jeg vasker nesten aldri hjemme (bortsett fra badet). Forrige gang må ha vært for ca to måneder siden. Derimot støvsuger jeg, og det gjør jeg jo ikke på Dnt-hyttene... Det er så pass mange som vasker hytter at jeg med god samvittighet lar være. Har aldri kommet til en hytte som var så skitten at jeg beholdt støvlene på. (Til dere som sier dere vasker toalettet: Jeg tror dere lyver for jeg har aldri sett noen gjøre det.)
 9. Jeg bærer gjerne vann og ved, og tørker opp søl og smuler etter meg, men jeg har aldri vasket en hytte der jeg bare har gått rundt i sokkelesten. Jeg har heller ikke tenkt å gjøre det i fremtiden.
 10. Den som kjørte båten i fjor var i 30-årsalderen.
 11. Det er tre betjente turisthytter i Dovre/storrondane og fire-fem selvbetjente vidre sydöver mot Lillehammer. På de selvbetjente kan du kjøpe mat.
 12. Ny bensin brenner vel alltid bra?
 13. Hvorfor er 10 minus kaldere der enn her?
 14. Som du sier er ikke Ullensvang bare bra. Mange timer før du kommer inn og om du ikke får ut kjøttet med fly/helikopter eller traktor er det takkoggodnatt. Fordelen er billig jakt. Hade jeg vært deg hade jeg tatt de to andre. (Begge to altså...)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.