Gå til innhold
  • Bli medlem

Odd-Arne

Aktiv medlem
  • Innlegg

    141
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Odd-Arne vant dagen sist 12. desember 2022

Odd-Arne hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

69 Good

Om Odd-Arne

  • Bursdag 17. mars 1977

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Musikk, natur, helse, kampsport og pus.
  • Sted
    Sykkylven og Kinn.

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Kjøtt m/minst 50% fett. Det trengst berre ett måltid for dag. Alle raske karbohydratar er ein veldig ny oppfinnelse.
  2. Funkar som ei kule. Mulig du må bruke ei rist om hull i bunn er for store på din brenner.
  3. Petzl Tactikka +RGB og eit par Core batteri held i massevis for meg.
  4. Ja, det går heilt fint å bruke ein steikeovn med varmluft eller dør på gløtt. Då kan jo ein lage det ein vil og likar sjølv. Om eit måltid vert billigere kan kanskje diskuterast, men kvaliteten på ingrediensane og reduksjon av billig "fyllmasse" vil nok raskt ha ein bedre ratio om ein ønskar å fokusere på og investere i det. Om ein brukte det som faktisk er i ein ferdig pose ville det verte ein temmeleg kraftig reduksjon i pris.
  5. HDL og LDL er transportsystem. Det er ikkje "kolesterol." Ideen om "godt" og "dårlig" kolesterol var latterlig når Ancel Keys lanserte den og enda meir latterlig i dag. Ein kan ta ein lang diskusjon på kvifor eg velg å spise nesten berre animalske produkt og helst drøvtyggarar, men tenkte egentlig at eg skulle unngå det her. Nok av folk som snakkar medisinsk og historisk om carnivore på nettet. T.d. Bart Kay og Anthony Chaffee kan vere ein plass å starte for den som skulle vere interessert. Ingen planar om å prøve å overbevise nokon om å gjere det. Når det gjeld det opprinnelege temaet, bilig mat på tur, så har eg vel sagt det eg hadde å melde.
  6. Hei Troll! Ein frysetørker og ein vanlig dehydrator er to veldig forskjellige ting. Kjøpe ferdig og lage sjølv er og to veldig forskjellige ting. At eg tørkar reint kjøtt heime og spis det med litt talg er og veldig annleis enn REAL Turmat o.l. I motsetning til deg, så synest eg godt at andre folk kan få lov å gjere som dei vil og passar for dei sjølv om det ikkje er min eigen valgte metode. Kor står det at eg brukar frysetørka mat? Har litt pemmican til overs. Ekstra feit vintervariant, 1 del kjøtt til 3 delar talg. Energi i fett i henhald til vekt er ikkje ein omstridt ting. Her er heller ingen emballasje å snakke om. Det er det eg trur eg vil trenge i litt matpapir + vanleg plastpose.
  7. Har ein del Brynje produkt og har vote obs en buksa og også Ravnø Sabotør. Fint med ein liten diskusjon sidan eg er i gang med å vurdere ei oppgradering.,
  8. Den store myta er vel at dette i det hele tatt er ein ting. Det finnast berre ein type kolesterol. Nei takk.
  9. Det er fint lite å spare også i vekt med frysetørka. For min del er det fullstendig oppskrytt, smakar dritt og er ja, dyrt. No vil eg jo ikkje nødvendigvis presse min diett på andre, så spørsmålet er vel egentlig kva du likar å spise. Gi eit lite hint der og eg trur mange løysningar raskt vil åpenbare seg. Personleg brukar eg lite anna enn tørka kjøtt og talg. Ein slags dekonstruert pemmican om ein vil. Lite som kan slå det ang. næring og vekt. Klarer sjølvsagt ikkje å la vere å nevne at planteoljar og ikkje minst margarin(den hydrogeniserte varianten) er omtrent det verste ein kan putte kroppen sin. For den som spis korn og slikt,. så er det jo klart at havregryn er veldig billig og om ein legg det i bløt kvelden før, så gjer det livet temmelig enkelt. Ein enkel dehyrator kostar også lite om ein ikkje skal drive med storproduksjon og der kan du jo tørke kva som helst. Om det er ei gryte med mage ingrediensar kan ein med fordel tørke i alle fall kjøtt, grønnsaker og saus separat.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.