Gå til innhold
  • Bli medlem

Odd-Arne

Aktiv medlem
  • Innlegg

    143
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Odd-Arne vant dagen sist 12. desember 2022

Odd-Arne hadde mest likt innhold!

Om Odd-Arne

  • Bursdag 17. mars 1977

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Musikk, natur, helse, kampsport og pus.
  • Sted
    Sykkylven og Kinn.

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Odd-Arne sine prestasjoner

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Nylige merker

70

Nettsamfunnsomdømme

  1. Aldri hatt problem med en hengsel. Meir eit spørsmål om pris og kvalitet.
  2. Kjem an på bruken. Eg har Firebox, stor og liten, i både titan og stål samt ein Solostove og Silverfire. Det har komt ein god del fleire på markedet. Ganesha er eit eksempel. https://www.ganeshacookstoveproject.com/?srsltid=AfmBOopL-utkzkSl_qVbDsg-I4Onq4YKb5ZUP48V9DORwnslDCSkl1_k
  3. Jerky.
  4. Kjøtt m/minst 50% fett. Det trengst berre ett måltid for dag. Alle raske karbohydratar er ein veldig ny oppfinnelse.
  5. Ja, må vere så pass.
  6. Ah, there you go. 200 000 Dager Ute.
  7. Funkar som ei kule. Mulig du må bruke ei rist om hull i bunn er for store på din brenner.
  8. Petzl Tactikka +RGB og eit par Core batteri held i massevis for meg.
  9. Ja, det går heilt fint å bruke ein steikeovn med varmluft eller dør på gløtt. Då kan jo ein lage det ein vil og likar sjølv. Om eit måltid vert billigere kan kanskje diskuterast, men kvaliteten på ingrediensane og reduksjon av billig "fyllmasse" vil nok raskt ha ein bedre ratio om ein ønskar å fokusere på og investere i det. Om ein brukte det som faktisk er i ein ferdig pose ville det verte ein temmeleg kraftig reduksjon i pris.
  10. HDL og LDL er transportsystem. Det er ikkje "kolesterol." Ideen om "godt" og "dårlig" kolesterol var latterlig når Ancel Keys lanserte den og enda meir latterlig i dag. Ein kan ta ein lang diskusjon på kvifor eg velg å spise nesten berre animalske produkt og helst drøvtyggarar, men tenkte egentlig at eg skulle unngå det her. Nok av folk som snakkar medisinsk og historisk om carnivore på nettet. T.d. Bart Kay og Anthony Chaffee kan vere ein plass å starte for den som skulle vere interessert. Ingen planar om å prøve å overbevise nokon om å gjere det. Når det gjeld det opprinnelege temaet, bilig mat på tur, så har eg vel sagt det eg hadde å melde.
  11. Hei Troll! Ein frysetørker og ein vanlig dehydrator er to veldig forskjellige ting. Kjøpe ferdig og lage sjølv er og to veldig forskjellige ting. At eg tørkar reint kjøtt heime og spis det med litt talg er og veldig annleis enn REAL Turmat o.l. I motsetning til deg, så synest eg godt at andre folk kan få lov å gjere som dei vil og passar for dei sjølv om det ikkje er min eigen valgte metode. Kor står det at eg brukar frysetørka mat? Har litt pemmican til overs. Ekstra feit vintervariant, 1 del kjøtt til 3 delar talg. Energi i fett i henhald til vekt er ikkje ein omstridt ting. Her er heller ingen emballasje å snakke om. Det er det eg trur eg vil trenge i litt matpapir + vanleg plastpose.
  12. Har ein del Brynje produkt og har vote obs en buksa og også Ravnø Sabotør. Fint med ein liten diskusjon sidan eg er i gang med å vurdere ei oppgradering.,
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.