gin

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om gin

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Vest-Agder
 • Interests
  Tur, fiske, løping og trening
 1. gin

 2. Impregnering av Softshell

  Som nevnt over er problemet at det går ut over pusteegenskapene. Tøy som ikke skal være vanntett i utgangspunktet pleier sjeldent å optimale hvis man velger å impregnere det / prøve å gjøre det vanntett. Man får sjeldent i pose og sekk og man er bedre valgt med noe lett regntøy i sekken. For eksempel Goretex Paclite er fint!
 3. Hva har du kjøpt nå!

  1 stk Patagonia Nano Puff Hoody til en ganske så god pris på Fjellsport, gleder meg til å prøve den! Tror tilbudene er over nå.
 4. Røverkjøp og gode tilbud

  https://www.magasinet.no/partisalg-restesalg/bekledning?filob=price&fpage=4&utm_source=Nyhetsbrev&utm_campaign=26aff5ef0b-Nyhetsbrev+5.3.+Restesalg&utm_medium=email&utm_term=0_de41f47523-26aff5ef0b-117836301 Bra priser på en del varer!
 5. Tips til turdrikkeflaske

  En kompis har den flasken og han virker å være fornøyd (?) uten at han har utdypet det noe mer. Selv har jeg Camelbak i rustfritt stål og en Nathan Little Shot i plast. Fordelen med Camelbaken er at den holder godt på temperaturen, ulempen er at den er tung så den blir ofte kun brukt i bilen eller til hverdags! Nathan flasken er jeg godt fornøyd med og den har blitt brukt mye, tåler en del gjør den også! Anbefaler også sammenlegbare/myke flasker, jeg har noen Asics (produsert av Hydrapak) som er helt geniale da de tar 0 plass når de ikke er "i bruk".
 6. Gode erfaringer - Turbukse

  Jeg bruker selv Fjällräven Keb som allround bukse og har også Arcteryx Alpha SL som skall/overtrekksbukse, den funker perfekt. Den tar lite plass, er lett å få på (fullzips på begge sider, forsterkninger på beina og rumpen (og på knærne? husker ikke helt). Den har også gamasjekrok og gjennomføringer til tråd under ala gamasjer. Anbefales veldig!
 7. Erfaringer med Streamstix nettbutikk?

  Sent svar her, men ja, jeg har kun kjempegode erfaringer fra Streamstix. God service og rask levering!