Gå til innhold
 • Bli medlem

gin

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om gin

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Tur, fiske, løping og trening
 • Sted
  Vest-Agder

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg ville definitivt sett på noe i bomull ala Fjällräven G-1000 jakker. Har hatt en Anorak No. 8 og den var ekstremt kraftig / slitesterk, bruker forøvrig Keb bukser også, G-1000 delene på den tåler sin støyt, overraskende mye vann før man blir gjennomblaut og tørker relativt fort.
 2. Hvis en sko har "nordisk lest" er den ofte beregnet for litt bredere føtter ja Til TS: Ja, føttene kan "vokse" ila. livet, har selv lest ca 0,5 strl per 10 år ca. Det avhenger nok av genetiske faktorer, hvordan foten er oppbygd og hvor mye / lite man bruker den.
 3. gin

  Fjellreven keb bukse

  Jeg synes Keb er store rundt livet, jeg er ca. 32" i livet i vanlige bukser og bruker 46 i Keb, og de er ikke trange. Jeg er dog kanskje ganske smal rundt livet men synes Keb buksen er romslige i størrelsen
 4. Det lureste du kan gjøre er å jevnlig vaske gore-tex med et egnet vaskemiddel (finnes mange, jeg synes Grangers er helt topp) og kjøre det i tørketrommel etterpå. Varmen i tørketrommelen "gjenoppliver" DWR'en igjen som gjør at vannet preller godt av. Man trenger ikke å impregnere plagget hver gang, men hvis du først skal impregnere igjen har jeg egentlig like gode erfaringer med både wash-in og spray. Wash-in er mye mer lettvint dog
 5. Black Friday på supersport.no (Fjellsport sin side?), ble en Petzl Nao+ i julegave til meg selv satt ned til 1199,- Har lett lenge etter en lett lykt til raske løpeturer i mørket, regner med det blir bra..
 6. Det gjør jeg absolutt, jeg bemerker bare at du i tillegg har en veldig aggressiv og subjektiv retorikk
 7. Hos større aktører som sender store kvantum er det vanlig med fraktavtaler, her har også noen leverandører kunne tilby erfaringsmessig billige avtaler enn andre, noe som igjen går på det jeg nevner i tidligere poster. At det i senere tid har blitt vanlig med gratis eller billig frakt sponset helt eller delvis av butikken selv har du helt rett i.
 8. Problemet som jeg har erfart fra butikkens ståsted er at det koster mye å ha posten som fraktleverandør, og det er i de fleste tilfeller ikke økonomisk forsvarlig å ha f.eks. både Posten og PostNord som tilbyder da flertallet sannsynligvis velger PostNord pga. pris, selv om jeg og mange andre her glatt hadde betalt 50,- ekstra for Posten.
 9. Alt skal dessverre koste så forbaska lite pga. oss forbrukere som alltid skal ha alt billigst mulig! Satt på spissen er det dessverre sånn..
 10. Det kan virke som at bruker Björn er tilknyttet PostNord på en eller annen måte og fremstår derfor litt i overkant subjektiv (og aggressiv, noe som ikke ganger hverken ham eller PostNord), noe som forsåvidt er helt greit for min del da jeg ikke er ute etter å krangle samt at det ikke endrer mitt dårlige (og objektive) syn på PostNord. Videre vet jeg at mange bedrifter velger PostNord fremfor Posten pga. f.eks. pris.
 11. Merkelig kommentar. Selvfølgelig er det ikke verdiløs "data" at et firma har 1,2 av 5 stjerner blant 5536 stemmer på Facebook! Jeg har liket mange sider på Facebook og gitt dem god rating nettopp fordi jeg har opplevd god service eller lignende. Jobber du for PostNord siden du kommer med denne utblåsningen? For ordens skyld er min tilknytning til PostNord utelukkende som forbruker og ikke i jobbsammenheng.
 12. Jeg reagerer sikkert i overkant hardt og har full forståelse for at mange har gode erfaringer med PostNord, men jeg har altså aldri hatt en eneste god erfaring. Det sier også en del når de har så dårlig rating på Facebook (og det er mange tusen stemmer).
 13. Jeg har aldri hatt en god opplevelse med PostNord, tror jeg. Prøver å unngå de så ofte jeg kan men noen ganger må man..Forrige pakke (et klesplagg) tok 12 dager, feilsortert i følge sporingen. Tror ikke jeg kjenner en eneste person som er fornøyd med dem heller.
 14. Jeg var der nå i sommer (mye folk). Vi fant teltplass rett ved kaia der båten går, det gikk helt fint. Flere relativt flate partier man kan sette opp telt i skråningen. Bonus er nærhet til kaia der båten går og parkeringsplass. Vi lot teltet stå mens vi tok båten til Memurubu og gikk Besseggen. Du kan forhåndskjøpe billetter så er du sikret plass på båt (dette hadde ikke vi gjort )!
 15. Jeg har klart meg en stund med Berghaus Wilderness 65+15 som jeg plukket opp billig på G-MAX. Den har regulerbar rygglengde og er helt ok. Jeg overlevd flere dager i telt med denne, men lite og lett telt samt liggeunderlag og sovepose hjelper på. Prøver alltid å pakke mest mulig utenpå (telt spesielt).
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.