Gå til innhold

gin

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om gin

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Vest-Agder
 • Interests
  Tur, fiske, løping og trening
 1. Kan føttene vokse av mye vandring?

  Hvis en sko har "nordisk lest" er den ofte beregnet for litt bredere føtter ja Til TS: Ja, føttene kan "vokse" ila. livet, har selv lest ca 0,5 strl per 10 år ca. Det avhenger nok av genetiske faktorer, hvordan foten er oppbygd og hvor mye / lite man bruker den.
 2. Fjellreven keb bukse

  Jeg synes Keb er store rundt livet, jeg er ca. 32" i livet i vanlige bukser og bruker 46 i Keb, og de er ikke trange. Jeg er dog kanskje ganske smal rundt livet men synes Keb buksen er romslige i størrelsen
 3. Goretex impregnering - spray eller i vask?

  Det lureste du kan gjøre er å jevnlig vaske gore-tex med et egnet vaskemiddel (finnes mange, jeg synes Grangers er helt topp) og kjøre det i tørketrommel etterpå. Varmen i tørketrommelen "gjenoppliver" DWR'en igjen som gjør at vannet preller godt av. Man trenger ikke å impregnere plagget hver gang, men hvis du først skal impregnere igjen har jeg egentlig like gode erfaringer med både wash-in og spray. Wash-in er mye mer lettvint dog
 4. Hva har du kjøpt nå!

  Black Friday på supersport.no (Fjellsport sin side?), ble en Petzl Nao+ i julegave til meg selv satt ned til 1199,- Har lett lenge etter en lett lykt til raske løpeturer i mørket, regner med det blir bra..
 5. Vær forsiktig med PostNord

  Det gjør jeg absolutt, jeg bemerker bare at du i tillegg har en veldig aggressiv og subjektiv retorikk
 6. Vær forsiktig med PostNord

  Hos større aktører som sender store kvantum er det vanlig med fraktavtaler, her har også noen leverandører kunne tilby erfaringsmessig billige avtaler enn andre, noe som igjen går på det jeg nevner i tidligere poster. At det i senere tid har blitt vanlig med gratis eller billig frakt sponset helt eller delvis av butikken selv har du helt rett i.
 7. Vær forsiktig med PostNord

  Problemet som jeg har erfart fra butikkens ståsted er at det koster mye å ha posten som fraktleverandør, og det er i de fleste tilfeller ikke økonomisk forsvarlig å ha f.eks. både Posten og PostNord som tilbyder da flertallet sannsynligvis velger PostNord pga. pris, selv om jeg og mange andre her glatt hadde betalt 50,- ekstra for Posten.
 8. Vær forsiktig med PostNord

  Alt skal dessverre koste så forbaska lite pga. oss forbrukere som alltid skal ha alt billigst mulig! Satt på spissen er det dessverre sånn..
 9. Vær forsiktig med PostNord

  Det kan virke som at bruker Björn er tilknyttet PostNord på en eller annen måte og fremstår derfor litt i overkant subjektiv (og aggressiv, noe som ikke ganger hverken ham eller PostNord), noe som forsåvidt er helt greit for min del da jeg ikke er ute etter å krangle samt at det ikke endrer mitt dårlige (og objektive) syn på PostNord. Videre vet jeg at mange bedrifter velger PostNord fremfor Posten pga. f.eks. pris.
 10. Vær forsiktig med PostNord

  Merkelig kommentar. Selvfølgelig er det ikke verdiløs "data" at et firma har 1,2 av 5 stjerner blant 5536 stemmer på Facebook! Jeg har liket mange sider på Facebook og gitt dem god rating nettopp fordi jeg har opplevd god service eller lignende. Jobber du for PostNord siden du kommer med denne utblåsningen? For ordens skyld er min tilknytning til PostNord utelukkende som forbruker og ikke i jobbsammenheng.
 11. Vær forsiktig med PostNord

  Jeg reagerer sikkert i overkant hardt og har full forståelse for at mange har gode erfaringer med PostNord, men jeg har altså aldri hatt en eneste god erfaring. Det sier også en del når de har så dårlig rating på Facebook (og det er mange tusen stemmer).
 12. Vær forsiktig med PostNord

  Jeg har aldri hatt en god opplevelse med PostNord, tror jeg. Prøver å unngå de så ofte jeg kan men noen ganger må man..Forrige pakke (et klesplagg) tok 12 dager, feilsortert i følge sporingen. Tror ikke jeg kjenner en eneste person som er fornøyd med dem heller.
 13. Jeg var der nå i sommer (mye folk). Vi fant teltplass rett ved kaia der båten går, det gikk helt fint. Flere relativt flate partier man kan sette opp telt i skråningen. Bonus er nærhet til kaia der båten går og parkeringsplass. Vi lot teltet stå mens vi tok båten til Memurubu og gikk Besseggen. Du kan forhåndskjøpe billetter så er du sikret plass på båt (dette hadde ikke vi gjort )!
 14. Hjelp til valg av sekk/tips

  Jeg har klart meg en stund med Berghaus Wilderness 65+15 som jeg plukket opp billig på G-MAX. Den har regulerbar rygglengde og er helt ok. Jeg overlevd flere dager i telt med denne, men lite og lett telt samt liggeunderlag og sovepose hjelper på. Prøver alltid å pakke mest mulig utenpå (telt spesielt).
 15. Er kjempefornøyd med mitt UL 7 LW underlag. Skal dog gå til anskaffelse av et trekk som er anbefalt av mange, men har klart meg uten til nå!
×