Gå til innhold

esphojo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  353
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

esphojo vant dagen sist 12. mai 2018

esphojo hadde mest likt innhold!

Om esphojo

Nylige profilbesøk

2 201 profilvisninger
 1. Pakninger er å få tak i, men ikke vær overrasket om den virker slik den står nå. Kanskje pumpelæret kan ha godt av å stå litt i tynn olje. Jeg har noen tilsvarende og flere har fyrt opp med en gang, selvfølgelig avhengig av at pakningene holder tett slik at du får bygget opp trykket....
 2. Kan du tenke på Femund Family 6-8?
 3. Må få slengt inn teltlykten min her. Denne tar jeg alltid med når jeg er på overnattingstur. Koster nesten ikke noe, veier lite, tåler en trøkk, og lyser akkurat passe. https://a.aliexpress.com/_sAhEXm Finnes sikkert mange bedre og flottere lykter, men denne har blitt en favoritt her i huset (eller i teltet!). Kan og ta med liggeunderlaget Exped Synmat 9 LW. Gjorde underverker for nattesøvnen og er også noe som må med (selv om jeg skulle forsøke meg på lettpakking).
 4. Helsport Dovrefjell 3 Camp til 2500 hos XXL Lagunen. Lå en slenger på et bord der i annen etage.
 5. Rondane var et lite telt i prosegmentet. RondaneTrek er en del høyere, samt det er benyttet andre stoff/materialer i det. Hadde Rondane Trek 4 for noen år siden. Relativt høyt i midten, men skrår veldig.
 6. Bruker du "fotsporene" når du plotter ruten? Har ikke programmet foran meg, men mener å huske den skiller mellom langs vei og i terreng?
 7. Er det under forvarming? Flotte bilder, men brenner den helt som den skal?
 8. Da må du satse på en veldig muskuløs triceps. Strekk ene handa bak hodet og ta tak i bærehempen. Løft rett opp, samtidig som du sniker andre armen ut av skulderstoppen. Bytt grep og løse deretter arm 1 fra skulderstoppen. Alt under 45 kg burde gå helt fint. Eller 🤔 Men for å være litt seriøs. Forsøker selv å ta det litt med ro når jeg tar på tursekken. Bruker da stort sett bærehempen til selve løftet. Kanskje kraft og akselerasjon har noe å si her? Kraftig rykk for å få til løftet? Og rotasjon/fart som igjen må stoppes av samme skulderstroppen? Har forøvrig en dagstursekk hvor selve sømmen har begynt å løsne (bergans skarstind). Vet at jeg har en tendens til å slenge den på meg hver gang...
 9. Her var og en metode for varme i telt. For bushcrafteren 😊
 10. Hvilke deler du er på jakt etter? Her er f.eks repkitt; https://www.finn.no/135167668
 11. Ja, de er vel ganske like egentlig. 40 cm bredere og en smule lengre om jeg ikke husker feil. Litt kjipt for sistemann inn som må finne seg underlag på 40 cm 😉 Bruker forresten selv Orion 3 når jeg har med en eller to unger. Fungerer helt flott!
 12. Eller Reinsfjell 3 Pro til 1499 eller hva det nå var tidligere i år....
 13. Da får du den varianten med alle bardunene.....
 14. https://support.garmin.com/en-US/?faq=Z41VbtQ1EH7F4wmdm0hfE6
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.