Jump to content

kevinslotten

Aktiv medlem
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kevinslotten

 1. Med rundstrikk så vil den justere seg og legge greit press mot deg og køya.
 2. Du kan fjerne det ekstra stoffet som er sydd på sidene. Den blir ikkje så mye lettere, men litt mindre pakk str. Ellers har eno myggnett som passer. Du kan og lage selv. Den som er linket til xxl lengre nede er jo knottsikker. Ikkje tenk på hva det koster. Mygg og knott inne i køya vil du ikkje ha😊
 3. Eg bruker warbonnet wooki og yeti. Ingen fikkling med wooki. Så kan sterk anbefales.
 4. Eg brukte en stålwire som Eg lagte buen med.
 5. Den er ca 10 fot lang. Det er ikkje diy kit.
 6. Har sydd tarp i silnylon. Gjekk fint det.
 7. Det er tull og kjøpe enkel. Det er dobbel man får mest komfor av.
 8. Fjern det stoffet på sidene. Det er bare tull att det er der.
 9. Eg har en Dream Hammock Dangerbird.
 10. Skal du ha noe av det beste så er Dream Hammock valget. Siden du er 1.80m så er den vanlige hennessy køya for liten. Hennessy er en robust køy. Du får og lettere utgaver av den. Myggnettet er en fordel uansett synes eg da det holder litt trekk ute. Den har og strikker som sprer køy. Eg ville gått for Hennessy. Explorer deluxe får du til ca 1700,-. Kan og anbefale skikkelige underquilt.
 11. Nå vett ikkje eg hvilke tau du har, men di skal henge så høgt att får en vinkel på ca 30 grader. Bruk tommel og pekefinger. (Se bilde👉) bruk en tynn ca 3mm tau som ikkje kan strekkes og lag den 83% av lengden på køya. Henges på løkkene i hvær ende av køya.
 12. Viss du får den til å fungere slik du vil, så er det ingenting som er bedre😃
 13. Det vil eg påstå. Blir den for bred, så blir den så høy på sidene. Den køya di ville eg fjernet det ekstra stoffet på sidene🙂
 14. Nei, men det ser ut til att det kan bli vanskeligt å få sove på skrått i køya. Finner ut av det med og prøve😄
 15. Altså, når det gjelder underquilt, billig eller dyr. DD underdyne har eg hatt. Funket greit nok. Dårlig kvalitet på sømmer. Dårlig tilpasset form syns eg. Di dyre underqultene man betaler for er håndlaget kvalitet. For eksempel fra hammockgear og warbonnet. Det er moms og frakt som er dyrt. Eg lagte en wooki kopi underquilt av syntet til kona, den er ca 3 cm tykk. Har ikkje testet hvor langt ned den holder i temp, men varm og god er den.
 16. Paracord strekker seg. Amsteel er det beste å bruke🙂
 17. Du kan og bruke en til sovepose til å trekke over både deg og køya som en pod.
 18. Du lager en fast løkke i ene enden og en justerbar i den andre enden som er prusik. Åsså henger du den på di 2 løkkene som er i kvar ende av køya.
 19. Du kan lage den justerbar med prusik loop. Da får du finjustert den litt bedre til din komfor.
 20. Kan foretrekke den som er "dobbel" og fjerne det ubrukelige sidestoffet som er påsydd. Den som er enkel er for smal til di fleste, passer knappt personer på 170cm høg. Husk ridgeline (Mønesnor) for bedre komfor. Ca 83% av køyas lengde. Kan ikkje si det nok... men underquilt enten i syntet eller dun er å foretrekke.
 21. Skal du kun teste utstyret, så er ett veldig godt liggeunderlag fungerende. Skumnderlag som bamse muligens. Luft underlag er ikkje det beste. Di bedre liggeunderlagene koster like mye som underquilt. Jervenduken lar du ligge inne da den medfører kun dugg og frost på dugget igjen. Den puster ikkje, å da samler det seg fult. Du Sparer deg for timer med fikkling og tilpassning. Syns du det er kjekt med hengekøy, så kjøper du deg en underquilt. Får rimelige fra hammockgear.com. Eg har testet mye ut med hengekøy. En tilpasset underquilt i dun er det besste, Sånn er det bare. Di som ikkje har det eller prøvd det aner ikkje hvor mye bedre det egentlig er.
 22. Synd du ikkje gjekk for Ridgerunner fra warbonnet. Det er den råeste køya eg har hatt. Å med lynx underquilt og spindrift på kaldere dager, så er den uslåelig i comfort. Nå fekk eg lyst på ny Ridgerunner😂
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy