Jump to content

maggan89

Aktiv medlem
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

About maggan89

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

maggan89's Achievements

 1. Jeg har downmat 9 LW og er veldig fornøyd med den 😊 anbefales
 2. Takk for svar skal sjekke det ut
 3. maggan89

  Underquilt

  Hei. Jeg lurer litt på hva dere anbefaler av underquilt? Har sett på flere men aner ikke hvilken kvalitet det er. Tenker makspris på 3000 og ønsker at den har en komfort på - 15.
 4. Hei. Nånn som har erfaring me bergans alpinist 100 L lady? Eller en annen noen anbefaler i samme størrelse til dame? Har i dag Lowe Alpine Cerro Torre 75:100. Men selv om den er regular og egentlig er fornøyd med selve sekken så må jeg bare innse at jeg er for smal i ryggen til den. Er nok best egnet til herre.
 5. Jeg lurer på om det er noen som har prøvd gstove ovn i telt før?
 6. Jeg også satt akkurat å lurte på det samme. Er det noen som vet noe om den er gunstig å bruke i hengekøye?
 7. Hvor kaldt har du sovet i? Merker du noe til duna når du ligger i den?
 8. Hei. Er det noen som har prøvd noen av disse soveposen på vinterstid? Mammut Tyin mti 5-season bison Mountain hardwear lamina z, bonfire Helsport alta x-trem v Warmpeace viking 1200
 9. Takk. Denne skal jeg se på
 10. Hadde det vært en annen blå farge så hadde det ikke hatt noe å si. Har ikke noe imot blått og ønsker å synes men jeg ønsker at det skal være en farge jeg liker
 11. Hei. Jeg ønsker å kjøpe meg en ny sekk da jeg ikke er fornøyd med den jeg har. Har sett på helsport sin alta sekk på 85l. I min strl så synes jeg ikke fargen er så veldig fin selv om jeg har prøvd samboer sin og synes den var helt fantastisk å gå på tur med. Men kan ikke ha en sekk som er stilt inn til en person på 175 på minimum. Så må ned i s/m. Men stygg farge. Hadde den vært grønn så hadde det vært greit. Har sett på Bergans trollhetta 95l. Den kan man justere til riktig strl. Er det noen som har erfaring med denne? Eller en annen sekk som er veldig god fra 80l og oppover som kan justeres til ei dame på 165? Har hatt prolaps så kan ikke være noen puter som presser på korsryggen som min nåværende berghaus sekk gjør.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy