Jump to content

ksakk

Aktiv medlem
 • Posts

  66
 • Joined

 • Last visited

About ksakk

ksakk's Achievements

 1. hvordan tror du skiforholdene er inn i helgen? sånn bortsett fra værmeldingen?
 2. får håpe du ikke har smørt med blåswix under hele skien, da blir det en trasig og kjip skitur. Du skal bare smøre med festesmurning som blåswix fra hælen og 40-70 cm frem alt etter skiens spenn.
 3. ksakk

  Nødpeilesender...

  høres jo ut som en spot eller lignende og ikke en nødpeilesender.
 4. Bra at det ordnet seg og at servicen til Black Diamond gjaldt for flere enn meg.
 5. Jeg har et ca 7 år gammelt Black Diamond mesa telt hvor ytterteltet ble klissete på innsiden. Sendte en mail med info til Black Diamond og fikk beskjed at det var en årgang med produksjonsfeil slik at de sendte nytt yttertelt i posten. Her er mailen jeg brukte til den europeiske garantimailen. [email protected] Det kan se ut som ditt lider av samme problem.
 6. både bergans og arcterxy har xl short, regular og long i enkelte modeller
 7. Kjøpte den for litt siden, ikke fått prøvd ut så mye. Men kjøpte etterpå jakken fordi jeg likte buksa. + Lett fint stoff Snøring nede+ krok til lisser Lavt pakkevolum - Litt baggy i xl ( kunne sikkert brukt L, bruker 34 i jeans, men kjøpte uprøvd på nett og så ut som jeg lå mellom størrelsen og gikk opp) Mangler beltehempe foran Mangler skikkelige lommer. kun en liten på låret. Hadde kjøpt den igjen. Jeg kjøpte både jakke og bukse på tilbud, betalte 1300 for bukse og 1800 for jakke. Tror den er på tibud på fjellsport enda.
 8. Hva med gassbrennere? Har god erfaring med det for speidere. Det fungerer utmerket, enklere regulering, mindre risiko for søling av drivstoff etc. Med mindre dere er svært mange som drar på vintertur samtidig hadde jeg kjørt på med en trangia stormkjøkken med gassbrenner variant.
 9. Ville du brukt alpkit sine på kano/kajakktur? @Omnilite
 10. Seuf har en fysisk butikk på Fredriksberg i København som jeg har handlet på, men jeg har aldri handlet på nett hos dem. Service i butikk har vært fin.
 11. Husk desinfisering av utstyr før du setter ut!
 12. Ser at xxl har tilbud på den allerde, så prisen kommer nok ned. Liker ideen med "integrerte" lette kokeløsninger
 13. Noen som har testet nye Optimus Elektra FE ? [Hidden Content] [Hidden Content] Det er litt mer fleksibelt ut enn feks jetboil?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy