Gå til innhold
 • Bli medlem

lønning

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om lønning

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hva gjorde at det tok 3 dager mer? 😉
 2. Jeg har topo premium, har du tilgang til noe annet er det mer enn godt nok. Det er min mening i hvertfall 😊
 3. Den store fordelen med mobilen er at den alltid er med tilgjengelig, stortsett! Og for mange er mobilkamera godt nok, men det sliter ofte i svakt lys. Her er stort sett et systemkamera en soleklar vinner, samt er redigeringsmulighetene i ettertid bedre. Jeg bruker Samsung NX1000 med på tur, kompakt og har mulighet for å bytte objektiv
 4. Kunne dette være et alternativ: [Hidden Content] ? Edit: Litt seint ute ja
 5. Hold utkikk på finn! Der kan man ofte gjøre noen scoops Bergans er virkelig å anbefale! For kort rygg så er det mange som foretrekker Bergans Alpinist 110L
 6. Bagasjehåndtering på tog generelt er jo ille nok. Slet selv med å få plassert en 30kg sekk fra Drammen til Finse. Så at tung pulk kan bli et problem/utfordring tror jeg virkelig på ☺️ Og når det i tillegg ikke er noe ordentlige retningslinjer fra NSB, bidrar ikke det til noe bedre orden/system.
 7. Abs vario benytter man samme bæresystem(base) , men man bytter ut sekkerommet etter ønsket størrelse. Jeg har én 15L(til offpist med heis) og en 30L. Kjempe fornøyd! ☺️ Kunne forøvrig gjerne hatt en 50L også.
 8. Har du sett på ABS Vario? ☺️
 9. Tusen takk for et (meget) utfyllende svar. Det blir nok Magnum! Skal ha et par med Nansen og et par med Cecilie Skog
 10. Rottefella BC Magnum vs Rottefella BC Manual, hvilke velger man til Åsnes Nansen og Åsnes Cecilie Skog? Jeg heller litt for Magnum, siden den ser bredere ut?
 11. lønning

  GPS

  Så flott! Valget stod mellom HR/Ikke HR, uten HR så fikk man med bryststropp, da var valget ganske enkelt. Til å lage spor og følge spor, er det nok min Garmin Oregon 450 som tar seg av det Nå har jeg faktisk fått tak i nye kart til gpsen, det var litt overgang fra Topo Pro til Topo Premium . Men her vet jeg at det finnes delte meninger.
 12. lønning

  GPS

  Litt seint ute her, men kan absolutt anbefale deg klokken. Jeg har selv ikke HR-versjon, mye pga jeg ser på den type pulsmåling som en gimikk. Men jeg er kjempe fornøyd i hvertfall!
 13. Personlige kjøpe jeg stort sett ikke noe annet enn Oakley. Både solbriller og skibriller. Og er alltid fornøyd. Bruker for tiden Fligth deck, med Prizm Torch og Prizm Rose. Sist nevnte har jeg ikke testet enda. Men så fort det blir flatt lys, blir de testet ☺️
 14. God kveld, Er det noen som har noe erfaring med skarejern av typen universal?😀
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.