Gå til innhold
  • Bli medlem

Reitan

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Reitan

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei, bor i Kristiansand så det er fort 4 timer en vei Men ser at det er 2 selskap som kjører buss på strekningen så selv om ikke Nor-Way tar med hund kan det hende at Setesdals bilruter gjør det - får sende dem en epost. Haukeliseter - Finse ser spennende ut 🙂
  2. Hei, god ide. ser at det absolutt er et alternativ - en drøy time med buss.
  3. Var inne å sjekket denne, ser veldig fin ut og absolutt et godt alternativ hvis jeg ikke klarer å finne en måte å krysse vidda. Er det bomvei inn til Trondsbu?
  4. Notert, er en mulig løsning. Kanskje litt dumt tenkt av meg men føler det er noe med å "Krysse Hardangervidda" som trekker litt 🙂
  5. Jeg vil ta med bikkja og teltet og gå en langtur over Hardangervidda i sommer, rundt 10 dager og planlegger å bo i telt. Flere ruter er aktuelle, på UT.no liker jeg turforslagene: Hardangervidda på langs (Dyranut - Rjukan) Hardangervidda på tvers (Kinsarvik - Dagali) Hardangervidda på skrå (Tyssedal - Haugastøl) SignaTUR Massiv; 4. etappe (Finse-Haukeliseter) men er åpne for andre forslag. Jeg vil helst unngå rundtur, har lyst til å krysse. Problemet mitt er transport til/fra. Jeg har bil og kan selvsagt sette den der jeg starter men virker knotete å komme tilbake til bilen etter endt tur. Ser også ut som Nor-Way bussexpress ikke lar meg ta med hund som gjør det enda mer komplisert. Er det noen som har et godt råd til meg angående rute og transport?
  6. Sommerferien 2021 planlegger jeg en tur alene med bikkja til Jotunheimen. Planen er å ta med telt og fiskestang og sette opp en Basecamp hvor jeg kan ta dagsturer til 2000+ topper. Fint hvis det kan være et fiskevann i nærheten av teltplassen. Jeg har ikke gått i Jotunheimen enda så setter veldig pris på å få råd om teltplass fra mer erfarne fjellfolk. Jeg kommer med bil fra Krisitansand og må uansett kjøre langt så hele Jotunheimen er aktuell.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.