Jump to content

Zapp

Aktiv medlem
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Zapp's Achievements

 1. Gratulerer så mye med sidene! Ett lite Tips: Savner sidelinker under bildene, må nå scrolle opp igjen på siden for å finne link til neste bildeside. Har 1200x800 i oppløsning på en 12.1" skjerm
 2. Bergtatt.net har god info om Store Ringstind og Hurrungane. http://bergtatt.net/topper/toppomr5.htm#Ringstind, store Se og innlegg her på ff om sprekkene opp mot Store Ringstind.
 3. Se bilder av funnet her: http://www.gd.no/nyheter/article4538043.ece?token=&start=0&serie=0
 4. Oslo Sportslager har salg på 2000 varer fram til 30. august http://www.oslosportslager.no/annonse-7.aspx?utm_source=Nyhetsbrev_August&utm_medium=Email&utm_campaign=Storannonse
 5. Sjokolademelk er visst den næringsdrikken alle kondis-folk prater om for tiden. http://www.iform.no/pub/art.php?id=1439 Har en far som nettopp har syklet Norge På Langs, han hadde visst god erfaring med sjokomelk.
 6. Har ikke sett terningkast på fjelltopper før...og med turbeskrivelse i skikkelig tabloid-stil...her må vi tipse VG! Synes selv at Molden med en primærfaktor på hele 808 meter er en fantastisk utsiktstopp! Det er ikke rart at den sterkt anbefales i alle turistbrosjyrer da den kan nåes av alle, uansett alder og skotøy... Toppen er flott for f.eks småbarnsfamilier, kveldstrimtur eller på vinteren med silkeføre helt ned til bilen eller fjorden. Men noe terningkast får du ikke av meg )
 7. Hei, var på Store Austabotntind i helga som var....Fortsatt mye snø (nysnø faktiskt), greit å gå men vanskelig å finne sikringspunkt i fjell, stegjern, isøks og snøsikringmiddel er et must.. Les om turen her: http://www.kvalsoren.no/?p=964
 8. Vil og henge meg på Jostedalen Breførarlag...har tatt miniklatrekurs der: del1: 2006, del2:2007 , meget rutinerte og gode kursledere. Bonusen til slutt er jo STOREN, selv kom vi aldri opp på noen topp da det snødde og regnet begge årene, men følte alikevel at vi fikk mer ut av kurset ved å få tørrtrene på led i 1m høyde enn av å gå i steinur... Det er og meget viktig for en nybegynner å komme i prat med folk som har klatret en del år, masse tips og erfaringer å hente. Sjekk og http://www.fjelling.no/kurs.html , tidligere brefører som driv eget firma, har kurs på samme klatrefelta som breførarlaget. Planlegger å ta kameratredningskurs der i sommer.
 9. Ikke prøv dere på denne toppen uten å ta med sikringsutstyr....i dårlig vær (og det skifter fort...) kan toppen vere meget krevende. Gikk toppen i august i år, måtte sikre oss hele tiden fra v1 (regn, tjukk skodde og glatt som fy).. Limer inn utdrag fra sogn avis ang. episode i oktober på austabotntind: 2006: ..Politiet fekk melding om at dei to var sakna i halv to-tida natt til onsdag. Dei sakna personane var på tur på Austabotntind i Hurrungane, og skulle vera komne ned til kvelden. Luster Røde Kors vart varsla, men det vart ikkje sett i gang fysisk søk i påvente av dagslys, opplyser politiet. – I fire–fem-tida i natt vart det observert lys, som såg ut til å vera hovudlykter, fortel operasjonsleiar Einar Vereide hjå politiet. Dei to sakna personane, som ikkje er frå fylket, kom ned frå fjellet sjølve. – Dei er uskadde og kom ned for eiga maskin i sju–halv åtte-tida i dag, seier Vereide og legg til at dei vart forsenka på grunn av is og snø. – Dei har ikkje heilt hatt utstyr for forholda, seier han.
 10. Zapp

  Zapp

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy