Gå til innhold
 • Bli medlem

Marcus

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  305
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takk for tips! Sierra Nevada høres ikke dumt ut, visste ikke at det fantes så høye fjell sør i Spania. Makedonia virker også interessant.
 2. Hei! Vurderer å sette av juleferien til en fjelltur i sydligere strøk. Hvor kan det være greit å gå til fots opp mot 3-4000 meter? Vil tro at selv Pyreneene blir for langt nord. Noen som har erfaring med områder i Middelhavet på den tiden av året, eller andre forslag?
 3. På Beiarfjellet er det skiføre over 3-400 meter, men ifølge senorge.no har det vært bart der i flere uker..
 4. Hei! Mye av terrenget rundt Sigdal/Eggedal og Numedalen er preget av tørr og åpen furuskog. Ellers er det også mye furumoer rundt Glåmdalen som du nevner. Solør-Odalsveien kan være et tips.
 5. Hvor mange 30-meters knauser fins det i Norge tro? Skal jammen holde på en stund før man har besteget alle 600 topper over 600 meters PF. I den grad primærfaktor er viktig, ville jeg i hvert fall startet med dem.
 6. Ok, takk for oppdatering Tenkte på fottur, men mulig jeg drøyer et par uker til da..
 7. Hei! Vurderer en tur til Heilhornet i pinsen. Ligger det fortsatt for mye snø til en fottur opp dit? Evt. ellers i området?
 8. Søk jobb i en hjørnesteinsbedrift og se hvor du havner. F.eks. Elkem, Hydro, Nexans...
 9. Vennafjellet har et åpent og fint skiterreng. Stor parkeringplass ved toppen av fylkesveien mellom Mostadmark og Selbustrand. Har du en hel dag til rådighet er Storskarven et spennende alternativ. Dit kommer man ved å kjøre E14 til Sona, og følge grusveien (bompenger) helt inn. Ellers kan jeg anbefale Jervfjellet ved sørsiden av Jonsvannet, men det er kanskje en mer typisk vår/sommertur. God tur
 10. Her i Saltdalen kom det en del snø like over helga, så det er kanskje ikke helt håpløst.
 11. Synd, men det er vel resultat av en turistnæring som prøver å sluse flest mulig folk til utvalgte steder.
 12. Har "bushet" meg opp til Mortvassåsen et par ganger, som gir bra utsikt hvis man går litt rundt på platået. Med et nytt tårn kunne nok dette vært Østmarkas beste utsiktspunkt (kanskje en dugnad hadde vært noe?) Kan også anbefale Bjønnåsen (396) ovenfor Blystadlia. Her får man riktignok mer utsikt mot Nordmarka og Romerike enn selve Østmarka.
 13. Vet ikke helt om innlandsfylket Oppland er sammenlignbart med noen av de nordligste fylkene. Men dere har tross alt det høyeste fjellet (med hytte på toppen, vel å merke)
 14. Jeg tror man får den fineste turen til/fra Hugulia. Selv tok jeg turen som en runde via Fjellsetra.
 15. Kommer fra Oslo/Akershus, men har nylig flyttet til Nordland. Puh, nå slipper jeg å tråkke i folk på søndagsturene. Med mindre det er for å drikke caffe latte ute på fortauet, synes jeg du bør forkaste den drømmen
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.