Gå til innhold
  • Bli medlem

bergHans

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Takk for en meget flott tur Busken, en av det fineste jeg har hatt. Tror ikke du kunne fått en bedre avslutning på prosjektet - solnedgangen på Midtre Skagastølstind var flott! Vedlagt GPS-Sporlogg fra turen.
  2. Gratulerer så mye Øyvind - imponerende og dristig! Jeg for min del kommer nok til å bruke tau der det er anbefalt... Selv om lista er fullført, regner jeg med det fortsatt blir en del fjellturer på deg! Hyggelig å bli kjent med deg på turen til Lodalskåpa og Brenibba i vår!
  3. Fant et digitalkamera på toppen av Store Solebotntinden 22 juli - noen som savner det? Legger ved et par bilder, noen som kjenner disse menneskene? Send i så fall en PM
  4. 1. Alder og bosted, evt. navn: Hans, 31 år, bor på Kolsås - opprinnelig fra Røros. 2. Første topp: Store Skagastølstinden, sommeren 1999 sammen med svoger Per-Ivar. 3. Antall hittil og kriterium for samlingen: Startet først å samle etter topper med p.f 30 m, men etter at Morten og Julia kom med "Bibelen" har jeg gått ned til p.f 10 m. Bruker "Bibelen" som utgangspunkt for samlingen, men har supplert med nye oppmålte topper fra tinderangling.no. Har kommet ca halvveis på lista. 4. Flotteste toppturer så langt: Har blitt mange flotte turer, husker spesielt "Rondane rundt" som jeg gikk alene sommeren 2005 - utrolig flott å stå på toppen av Rondeslottet i måneskinn og vindstille midt på natta. Ellers har jeg en forkjærlighet for vårskiturer i fint vær, har hatt flotte turer på toppene rundt Smørstabbreen, Lodalskåpa, Ringstind og Tjønnholstinden. I sommer var jeg og kona på Store Surtningssui på en dag med klart vær - for en utsikt!! 5. Hvorfor en samler: Liker å ha en mål med fjellturene og da er toppene veldig konkrete mål og greit å forholde seg til - dessuten syns jeg utsikten er en god belønning når toppen er nådd. Det å følge en såpass omfattende liste gir turmål i lang tid fremover, med mye planlegging og mange delmål underveis! 6. Planlagt progresjon og eventuelt største hinder i progresjonen: Har ikke noe tidsmål for å bli "ferdig med" lista, regner med det tar mange år enda - heldigvis! Har også et ønske om å bestige flere fjell i utlandet etter hvert, flere av 7 summits og diverse Alpe-topper står høyt på ønskelista! Tilgjengelig tid er vel det største hinderet mht norske topper over 2000 moh. 7. Hvordan det hele startet: Jeg har alltid vært glad i å gå på topper!! Trives veldig godt i fjellet, både alene og sammen med gode venner!!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.