Gå til innhold
 • Bli medlem

Hedda Kavring

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Hedda Kavring

 • Bursdag 02. juli 1997

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  fjell
 • Sted
  Lofoten

Nylige profilbesøk

1 569 profilvisninger
 1. Hei. Jeg liker deg 

 2. Hei! Noen som vet noe om snøforholdene rundt Abisko fortiden ?
 3. Hm.. det må jeg teste ut
 4. Hedda Kavring

  Hedda Kavring

 5. Hei, artig å lese om saft-erindringene dine! Håper det smaker med litt varm saft i koppen etter lange kalde dager i Abisko. Ønsker deg en god tur og mange nye spennende tørkeeventyr i fremtiden.:hadet:

  1. Hedda Kavring

   Hedda Kavring

   takk, ønsker deg god tur til Hinnøya! 

 6. Hei! Nå er vi fullt med igang med tørkeprosessen og er svært postivt overrrasket. Vi brukte lerums solbærsirup som er ganske tykkflytende og den har etter noen timer nå lagt seg i tynne, store flak. Tenker å blande med varmt kokende vann og ta med som kveldskos til Abisko
 7. Takk for svar! vi eksprimenterer med tørkingen nå, og ser at det gir effekt av å ha det i ovnen. Har troen på at vi hvertfall får noen klissete sukkerflak. Kommer med fler oppdateringer
 8. Hei, er det noen som har prøvd å tørke saft? erfaringer?
 9. Vet noen om det funker å bruke primus til å brenne inn tjæren ?
 10. Hei. Har fått spørsmål fra noen nederlendere om jeg vet om noen fine skogsområder sør i Norge hvor man kan oppholde seg i ca 1 mnd om sommeren. Med gode fiskemuligheter, og helst lite folk. Og det var viktig at det var skog. Noen som har noen forslag?
 11. Ja forstår. Nei, tenker mer på sånne steder hvor søppel fra havet skyldes opp på land. Syntes det er viktig for å ta vare på havet, så derfor gjør jeg det:) også finner man ofte mye interessant
 12. Hei. Har veldig lyst til å rydde en strand, så noen som vet strender i Bergen hvor det er mye søppel? Gjerne ett sted hvor det også går an å telte og at man kan komme seg dit med buss uten å måtte gå altfor langt.
 13. NOen som vet om det går ann å få tak i pakkeløsning på vintersovepose med lav komforttemperatur ( fra -25) som man kan koble sammen. Med glidelås på hver sin siden ?
 14. Finnes det noen lette ski turer i nærheten av Ustaoset/Haugastøl. Dagsturer som man kan gå fra en DNT-hytte foreksempel ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.