Gå til innhold
  • Bli medlem

Globerotta

Aktiv medlem
  • Innlegg

    110
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Globerotta

  1. Har ikke prøvd kaffekjele ennå, de jeg har er bittesmå. Høres fornuftig ut for å hindre søl av kokende vann. Og den så jo meget hendig ut.
  2. Ja, den er litt for tung. Har en på 2,8 l som veier kun 310 g, og den funker jo greit. Har blitt rådet til å ha en større av såkalte eksperter.
  3. Heisann, Har lett på forumet - men ennå ikke funnet den ultimate kjele for snøsmelting. Mellom 3 til 4 liter og så lett som mulig. Har også saumfart diverse nettbutikker, men ikke funnet den rette. 😉 Anyone? 🙏🏻
  4. Hvilket merke er det, og størrelse? 😊
  5. Kan denne brukes på alle typer brennere da? 😙
  6. Rett og slett en klut altså. Syntetisk, da?
  7. Hva er det du bruker til koste vekk rimen? Gul greie på bildet.
  8. Hva med en sånn en? https://www.xxl.no/mammut-grevling-emt-soveposetrekk-brun/p/1194645_1_Style
  9. Tar du i mot bestilling? 🙏🏻😅
  10. Tusen takk, ja - intet innlegg er for gammelt.
  11. Hei, hva er ca mål på denne platen?
  12. Så fine innlegg.👍 La merke til puten din - en pakkepose med noen lapper. Er det for å forhindre at posen sklir unna? Hva bruker du? Jeg har brukt slike skliunderlag man bruker under tepper, men de holder seg allikevel ikke på plass.
  13. Ja, enig - fuktsperre har jeg prøvd på en såkalt ferskingtur for ett par år siden. Synes det fungerte overraskende bra - tørre sko og tjukke sokker. Kun stinkende, våte innersokker. Bidrar vel også til litt isolasjon. På sommerturer over flere dager i dårlig vær, så har jeg alltid også skilt tørre teltklær fra fuktige gå-klær. På en kajakktur på Grønland hadde vi mye dårlig vær. Da brukte lineren i soveposen til å ha utenpå soveposen som beskyttelse (pga mye fuktighet i luften). Men, klart - alt dette her er en helt annen utfordring i minus 20.
  14. Vest har jeg brukt på skisekkturer, da er det fort gjort å ta av - men verre med sele mm, og så blir det vel krøll i rekken. Vi er 11 stk på tur.
  15. Dette må jeg prøve. Skulle tro at det tørre underlaget ble fuktig, men lytter til ekspertisen.
  16. Smart! Jeg har kun store Nalgene, men skal se etter de små. 👍
  17. Hva med dette? Isomatte Unterlage Alu Matte Thermomatte EVA Camping Matte Schlafmatte Outdoor. | eBay
  18. Det var smart med Nalgene flasker, burde hatt to små slike da.:)
  19. Ok, dette var motsatt av hva andre har svart. Men syntetiske klær er visstnok tingen, da. Jeg har hele tiden kjøpt ull - også å gå i. Men syntet nettingundertøy og fleece muligems da til å gå i - og så ull når teltet er oppe.
  20. Dette har jeg - men ikke å få kjøpt lenger ser det ut til. Veier 50 g.
  21. Supre råd, tusen takk! 👌🏻 Skal sjekke ut produktene du nevner. Vet forresten at du har brukt Crispi Svalbard - fornøyd med de? Jeg vurderer enten de eller Alfa Outback. Sistnevnte er visstnok favoritten til de aller fleste. De virker stivere og tyngre - men muligens mer forseggjorte. 😙
  22. Globerotta

    Vindsekk

    Sydde du en mindre utgave?
  23. Hei, Nok engang henvender meg jeg her - og satser på gode tips fra fjellvante turfolk. Jeg skal på skiekspedisjon på Svalbard - 10 netter i eget telt. Er relativ fersk på vintertelting, så dette kan fort gå gæli. 😬 Jeg svetter en god del når maskineriet er varmt - og blir da også veldig kald når jeg stopper opp. Jeg regulerer selvfølgelig med å ta av og på klær når jeg er i gang, men vått blir jeg, lell. Har fått med meg at det ikke er vits å ta på seg tørre klær før teltet er oppe, men ta på seg dunjakka mm til man har kommet i orden. Men, hvordan tørker jeg de svette klærene når det er minus 20 ute? Tørking i soveposen er ikke aktuelt. Er det mulig å få til noe tørk i foreltet med multifuelbrenner?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.