Gå til innhold

SiriTyb

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om SiriTyb

 • Rang
  SiriB

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hva liker du best? Hva er pluss/minus med å være alene, kontra sammen med flere? Skal nå for første gang på tur med flere. Og herrlighet så mye venting. Og diskutering. Og venting. Men hyggelig å ha noen å prate med i kveldinga da.
 2. Vært på noen meget korte "dags"turer forrige uke. Klemt inn mellom barnehagelevering og kveldsvakter. Tok med litt mat, kaffe og godis, tarp(mest for å teste det ut, men ble veldig lunt og koselig også), liggeunderlag og stormkjøkkenet....gikk oppi ei lita li og satt meg ned(la meg ned) på et folketomt og solrikt sted. Spiste meg stappmett, og dorma i sola noen timer med podcast og stillhet. Utrolig digg!!
 3. Vanlig sportstape på rull sitter mye bedre enn feks compeed. Klær: Mellomlag? Lue? Hansker? Lette campsko? Godt å få av seg fjellsko etter en dag med trasking. Sjokolade. God tur!
 4. Noen som har Gd-abonnement som vil være så snill og legge ut skjermdump/bilde av en artikkel for meg? Fra tidligere denne uka, ang et turfølge som møtte dårlig vær i Langsua nasjonalpark.
 5. Synes dette var en helt ok pris for 3 kjempedflotte bøker! Gikk på en handlesmell jeg også.
 6. Høydemeter ser jevnt fordelt ut på kartet. Så da er det ikke bratt ihvertfall:))
 7. Planlegger tur. Ser på kart.....lurer på om 200 hm stigning på 8,5 km er bratt? , jeg greier liksom ikke se for meg om det er litt bratt eller bare jevn slak stigning. 🤣🤣 Skal gå på ski med pulk .
 8. Skulle ønske jeg hadde tid til Massiv iv lang tur da, så må vel tåle den belastningen det er.
 9. Ja, absolutt vært inne på tanken det området oppe der
 10. Forslag til tredagers tur i begynnelsen v april. Nybegynner, men sprek. 😅 Skal gå på fjellski, hytte til hytte/trekant/rundtur. Ikke toppturer. Gjerne et trygt valg, med litt folk. Bor på Gjøvik, så Feks jotunheimen, finse/Hardangervidda, Gudbrandsdalen.... eller andre steder i sør -Norge. 😊takker for alt av tips.
 11. Kjøpte mine første fjellski!! Åsnes Nansen, kortfeller og alpina alaska sko. Gleder meg til å prøve de! Og har tenkt meg en tur på Hardangervidda eller lignende før påske.... Kommer sikkert til å spørre om alt mulig av dumme spørsmål nå fremover
 12. Ja, altså til det jeg ser for meg å bruke mine til da Ja, av alle modeller de hadde inne der da, Nansen, Ingstad, Arnesen, skog, etc. Ja, med mjuk, så mener du om spennet da?
 13. Skal kjøpe fjellski. Har ikke gått med fjellski før, men bruken blir typisk, lange rolige gåturer primært, ikke noe særlig bratt nedover med svinger og fart. Kan være jrg vil ha sekk på ryggen i blant. Dagsturer og hytte til hytte. Står mellom Cecilie skog og Nansen... jeg er 175 høy og 75 kg, så forsåvidt tung. Så kan det være CS blir for myke, med tanke på spennet og min vekt? Jeg skjønner meg ikke helt på d med spenn. Her på forumet snakkes d om spenn, han på butikken så det var ikke spenn i fjellski på samme måte som langrennski. Han jeg snakka med på butikken sa også Cs og N var samme ski, men for hhv dame og herre. Han anbefalte CS til meg av alle Åsnesskiene.
 14. Følger, da jeg lurer på lignende ekspedisjon i de tider der oppe hva slags ski bruker du på en slik tur?
 15. SiriTyb

  Salg, ski?

  Når er det salg på skiutstyr? Er det typisk etter påske? Tenkte kjøpe fjellski.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.