Gå til innhold

SiriTyb

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om SiriTyb

 • Rang
  SiriB

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Skal på tur uka som kommer det er meldt regn, og lyn(over hele sør norge)....men det er den uka jeg skal på tur, pga barn og jobb. Så what to do....
 2. Synes lyn er skummelt. Instinktvis hadde jeg løpt inn i en hytte eller inn i skogen.... Er meldt mye lyn/torden til uka, selvsagt Når jeg skal ha min ferieuke alene i fjellet (må bli den uka, pga jobb/unger). Finnes der noe grafisk oversikt, værmelding, over været kommende uke? For hele landet samlet... Jeg har søkt på tilfeldige steder på Hardangervidda, Gausdal vestfjell, Femunden etc men det er lyn/torden meldt over alt,nesten alle dager....
 3. Er det noe oversikt over områder med harepest i Sør-norge? Har prøvd å lete på aktuelle nettsider, men står bare generell info om tularemi.
 4. Tenker ta toget opp fra Hønefoss, gå av på Finse eller Haugastøl....og gå en runde, med telt og fiskestang. 5-6 dager ca..Antall km er ikke så viktig, opplevelse og fine fiskevann er viktigere. Synes det er vanskelig å finne en passe runde/rute, uten å måtte gå ca samme vei tilbake til toget...går det feks buss østover igjen på rv7, og til Haugastøl? Så start/mål som er praktisk ift tog/buss.
 5. Hva liker du best? Hva er pluss/minus med å være alene, kontra sammen med flere? Skal nå for første gang på tur med flere. Og herrlighet så mye venting. Og diskutering. Og venting. Men hyggelig å ha noen å prate med i kveldinga da.
 6. Vært på noen meget korte "dags"turer forrige uke. Klemt inn mellom barnehagelevering og kveldsvakter. Tok med litt mat, kaffe og godis, tarp(mest for å teste det ut, men ble veldig lunt og koselig også), liggeunderlag og stormkjøkkenet....gikk oppi ei lita li og satt meg ned(la meg ned) på et folketomt og solrikt sted. Spiste meg stappmett, og dorma i sola noen timer med podcast og stillhet. Utrolig digg!!
 7. Vanlig sportstape på rull sitter mye bedre enn feks compeed. Klær: Mellomlag? Lue? Hansker? Lette campsko? Godt å få av seg fjellsko etter en dag med trasking. Sjokolade. God tur!
 8. Noen som har Gd-abonnement som vil være så snill og legge ut skjermdump/bilde av en artikkel for meg? Fra tidligere denne uka, ang et turfølge som møtte dårlig vær i Langsua nasjonalpark.
 9. Synes dette var en helt ok pris for 3 kjempedflotte bøker! Gikk på en handlesmell jeg også.
 10. Høydemeter ser jevnt fordelt ut på kartet. Så da er det ikke bratt ihvertfall:))
 11. Planlegger tur. Ser på kart.....lurer på om 200 hm stigning på 8,5 km er bratt? , jeg greier liksom ikke se for meg om det er litt bratt eller bare jevn slak stigning. 🤣🤣 Skal gå på ski med pulk .
 12. Skulle ønske jeg hadde tid til Massiv iv lang tur da, så må vel tåle den belastningen det er.
 13. Ja, absolutt vært inne på tanken det området oppe der
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.