Jump to content

TL

Blogger
 • Posts

  483
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by TL

 1. Igjen vil jeg takke for konstruktive innspill. For de som har lyst å se hvordan det hele endte, så har jeg skrevet noen ord om dette på turbloggen min: [Hidden Content]
 2. Mange gode tips her. Nå har jeg bestemt meg for å dra tilbake til dette stedet for å gjøre et helhjertet forsøk på egen hånd. Diverse fiskeutstyr, m.m. i sekken. Kommer tilbake med info om hvordan det gikk. Takk for gode tips og ideer
 3. Ja, kløfta går rett nedover, og jeg syntes å kunne skimte bagen der den lå nede i mørket. Vekta er vel litt over det et vanlig speilreflekskamera veier. Mulig jeg blir å ta turen tilbake selv, da stedet kun ligger 2,5 km fra sivilisasjonen. Men så er det å ha rett utstyr med seg da. Her er jeg i tenkeboksen - og trenger innspill.
 4. Ja, det er kanskje det lureste. Takk for svar.
 5. Hei! Var så uheldig/ klønete å miste kamerabagen med kamerautstyr ned i en vel 3 m dyp bergsprekk. I og med at jeg var alene på tur tok jeg ikke sjansen på å åle meg ned i bergsprekken. Min første tanke var å ta kontakt med lokale for å få hjelp til å få opp kamerabagen, men er litt i tvil om dette er måten å gjøre det på. Oppdraget er jo ikke helt uten risiko. Burde man kanskje heller konsultere profesjonelle. Hva vil dere anbefale?
 6. TL

  Fjellstøvler 2020

  Takk for godt tips, Kjell Iver Får kanskje avvente litt og følge med.
 7. TL

  Fjellstøvler 2020

  Takk for et godt og utfyllende svar Spørs om jeg må opp i pris, ja...
 8. TL

  Fjellstøvler 2020

  Hei, Har søkt litt både her på FF og ellers angående fjellstøvler, men har ikke konkludert ennå. Jeg er på utkikk etter gode allround-støvler som skal brukes i variert terreng (toppturer/ ukesturer med tung sekk/ enkle dagsturer i skogsterreng, osv.). Fjellstøvlene må ha god støtte rundt anklene og solid såle med godt grep. Vekt er underordnet. Mye viktigere er at de tåler stor belastning. Håper å holde meg under kr. 2000,-, men ikke en absolutt grense. Tips?
 9. Ble denne turen gjennomført? Ideen var i hvert fall original og spennende
 10. Jeg vet ikke om du, @Kjell Iver har noen formening om hva som kan være årsaken til at kartet ikke kommer fram? En flott og nyttig tjeneste er det i hvert fall for oss som har tursider og blogger.
 11. Heisann! Noe er feil med turkartet. Det vises rett og slett ikke lenger på bloggen. Har også sjekket andre blogger som benytter seg av denne tjenesten - med samme resultat der.
 12. [Hidden Content] Oppdatering av turkartet: Samtlige turrapporter fra 1990 - 2017 er nå plottet inn i Fjellforums turkart (531 stk.). Lenker til gamle HTML- og PHP-baserte sider er fjernet, og byttet ut med lenker til responsive / mobilvennlige sider. Ha en god dag
 13. Hei igjen, Har visst kommet litt ut av det, men hvordan er det man fjerner innplottede turrapporter fra Turkartet? Har tenkt å fjerne en del eldre sider, og erstatte de med nye.
 14. Turrapport fra Tonnesfjellet på Helgelandskysten, natt til 21. mai 2017 🙂 [Hidden Content]
 15. Flotte greier! En stor takk til @Martin Aronsen og @Kjell Iver
 16. Det fungerer å legge til blogginnlegg igjen. Det som jeg ikke får til å virke er funksjonene "slett" og "flytt". Skulle gjerne tatt en opprydning i turkartet, og erstattet avleggs sider med nyere responsive sider.
 17. Flott @Martin Aronsen. Da viser kartet kun egne turrapporter. Forresten en veldig bra tjeneste dette turkartet. Håper flere av FFs bloggere får opp øynene for det
 18. Takk for svar. Jeg stusset også på det som Bjarne tar opp. Koden viser bare bosted. @Kjell Iver Turkartet kommer fram, men har fortsatt ikke mulighet til å legge til rapporter (har forsøkt flere nettlesere, men resultatet er det samme som jeg beskrev ovenfor). Bør jeg bytte brukernavn? Nå skal det sies at jeg har vært lite aktiv på FF de siste par årene, om det har noe relevans... (Det skjemaet som du viser bilde av kjenner jeg igjen fra tidligere, men det kommer altså ikke fram nå lenger.)
 19. Takk. Jeg vet ikke helt hva jeg gjør feil, men det funker ikke for meg å legge inn nye turrapporter i turkartet. Når jeg høyreklikker og velger "legg inn blogginnlegg", kommer det opp på skjermen et felt med den samme teksten: "legg inn blogginnlegg". Men her stopper det altså opp av en eller annen grunn. Det går ikke å legge til URL'en i dette feltet.
 20. Hei, Har prøvd å re-installere turkartet på bloggen min etter at jeg oppgraderte til responsivt design, men det skulle vise seg lettere sagt enn gjort. Klarer ikke å åpne PM'en med koden som adm. sendte til bloggerne for over tre år siden. Så jeg lurte på om det er mulig å få tilsendt koden på nytt? Kunne jo selvsagt bare delt turkartet med samtlige innplottede turapporter fra alle bloggerne, men i utgangspunktet er jeg interessert i å kun presentere mine egne turrapporter på bloggen.
 21. TL

  TL

 22. Takk for en herlig rapport. Du har en god formidlingsevne, synes jeg. Har selv konkrete planer om å komme meg til Blakkådalen, men da med utgangspunkt i Beiardalen, og så gå via Staupådalen. Du skriver at det er ganske goldt og karrig øverst i Blakkådalen. Vil det by på problemer å finne teltplasser tror du?
 23. Dette var en flott og inspirerende turskildring Har lest en dagsetappe om dagen - som en slags julekalender. Kan skrive under på at varmen til tider var en påkjenning, da jeg befant meg i Saltfjellet på denne tida. Lomsdal/Visten neste sommer?
 24. Selv om det er rein energi som genereres fra kraftverket Øvre Forsland, synes jeg likevel det er betenkelig med de inngrepene som er gjort de siste årene. For meg fremstår Helgeland Kraft som ganske aggressive mht. stadig nye utbygginger - ikke minst sett i lys av de 4-5 nye kraftverkene som nå er under oppføring i Tosbotn. Samtidig skjønner jeg samfunnsnytten. Det er jo heller ingen tvil om at den vakre Forslandsdalen har blitt adskillig mer tilgjengelig "for folk flest". Også kraftverket er jo en arkitektonisk perle, spør du meg. Deltok på en turmarsj i forbindelse med den storslåtte åpningen av Øvre Forsland den 29. august i år. Legger ved en turrapport, der jeg prøver å formulere meg i diplomatiske vendinger angående denne utbyggingsiveren: Forslandsdalen - turmarsj, 29. august 2015
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy