Gå til innhold

TL

Blogger
 • Innholdsteller

  478
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

TL vant dagen sist 22. september 2014

TL hadde mest likt innhold!

Om TL

 • Bursdag 26. mai 1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjellturer, lokalhistorie, data, m.m.
 • Sted
  Bodø

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. TL

  Fjellstøvler 2020

  Takk for godt tips, Kjell Iver Får kanskje avvente litt og følge med.
 2. TL

  Fjellstøvler 2020

  Takk for et godt og utfyllende svar Spørs om jeg må opp i pris, ja...
 3. TL

  Fjellstøvler 2020

  Hei, Har søkt litt både her på FF og ellers angående fjellstøvler, men har ikke konkludert ennå. Jeg er på utkikk etter gode allround-støvler som skal brukes i variert terreng (toppturer/ ukesturer med tung sekk/ enkle dagsturer i skogsterreng, osv.). Fjellstøvlene må ha god støtte rundt anklene og solid såle med godt grep. Vekt er underordnet. Mye viktigere er at de tåler stor belastning. Håper å holde meg under kr. 2000,-, men ikke en absolutt grense. Tips?
 4. Ble denne turen gjennomført? Ideen var i hvert fall original og spennende
 5. TL

  Turkartet 2.0

  Jeg vet ikke om du, @Kjell Iver har noen formening om hva som kan være årsaken til at kartet ikke kommer fram? En flott og nyttig tjeneste er det i hvert fall for oss som har tursider og blogger.
 6. TL

  Turkartet 2.0

  Heisann! Noe er feil med turkartet. Det vises rett og slett ikke lenger på bloggen. Har også sjekket andre blogger som benytter seg av denne tjenesten - med samme resultat der.
 7. https://www.fjellforum.no/tripReport/?filter=getByUser&member_id=1580&embed=1&lat=66.19518&lng=12.80182&zoom=10 Oppdatering av turkartet: Samtlige turrapporter fra 1990 - 2017 er nå plottet inn i Fjellforums turkart (531 stk.). Lenker til gamle HTML- og PHP-baserte sider er fjernet, og byttet ut med lenker til responsive / mobilvennlige sider. Ha en god dag
 8. TL

  Turkartet 2.0

  Hei igjen, Har visst kommet litt ut av det, men hvordan er det man fjerner innplottede turrapporter fra Turkartet? Har tenkt å fjerne en del eldre sider, og erstatte de med nye.
 9. Turrapport fra Tonnesfjellet på Helgelandskysten, natt til 21. mai 2017 🙂 http://helgetur.net/2017/06/01/tonnesfjellet/
 10. TL

  Turkartet 2.0

  Flotte greier! En stor takk til @Martin Aronsen og @Kjell Iver
 11. TL

  Turkartet 2.0

  Det fungerer å legge til blogginnlegg igjen. Det som jeg ikke får til å virke er funksjonene "slett" og "flytt". Skulle gjerne tatt en opprydning i turkartet, og erstattet avleggs sider med nyere responsive sider.
 12. TL

  Turkartet 2.0

  Flott @Martin Aronsen. Da viser kartet kun egne turrapporter. Forresten en veldig bra tjeneste dette turkartet. Håper flere av FFs bloggere får opp øynene for det
 13. TL

  Turkartet 2.0

  Takk for svar. Jeg stusset også på det som Bjarne tar opp. Koden viser bare bosted. @Kjell Iver Turkartet kommer fram, men har fortsatt ikke mulighet til å legge til rapporter (har forsøkt flere nettlesere, men resultatet er det samme som jeg beskrev ovenfor). Bør jeg bytte brukernavn? Nå skal det sies at jeg har vært lite aktiv på FF de siste par årene, om det har noe relevans... (Det skjemaet som du viser bilde av kjenner jeg igjen fra tidligere, men det kommer altså ikke fram nå lenger.)
 14. TL

  Turkartet 2.0

  Takk. Jeg vet ikke helt hva jeg gjør feil, men det funker ikke for meg å legge inn nye turrapporter i turkartet. Når jeg høyreklikker og velger "legg inn blogginnlegg", kommer det opp på skjermen et felt med den samme teksten: "legg inn blogginnlegg". Men her stopper det altså opp av en eller annen grunn. Det går ikke å legge til URL'en i dette feltet.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.