Gå til innhold

TL

Blogger
 • Innholdsteller

  474
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

TL vant dagen sist September 22 2014

TL hadde mest likt innhold!

Om TL

 • Bursdag 26. mai 1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjellturer, lokalhistorie, data, m.m.
 • Sted
  Bodø

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg vet ikke om du, @Kjell Iver har noen formening om hva som kan være årsaken til at kartet ikke kommer fram? En flott og nyttig tjeneste er det i hvert fall for oss som har tursider og blogger.
 2. Heisann! Noe er feil med turkartet. Det vises rett og slett ikke lenger på bloggen. Har også sjekket andre blogger som benytter seg av denne tjenesten - med samme resultat der.
 3. https://www.fjellforum.no/tripReport/?filter=getByUser&member_id=1580&embed=1&lat=66.19518&lng=12.80182&zoom=10 Oppdatering av turkartet: Samtlige turrapporter fra 1990 - 2017 er nå plottet inn i Fjellforums turkart (531 stk.). Lenker til gamle HTML- og PHP-baserte sider er fjernet, og byttet ut med lenker til responsive / mobilvennlige sider. Ha en god dag
 4. Hei igjen, Har visst kommet litt ut av det, men hvordan er det man fjerner innplottede turrapporter fra Turkartet? Har tenkt å fjerne en del eldre sider, og erstatte de med nye.
 5. Turrapport fra Tonnesfjellet på Helgelandskysten, natt til 21. mai 2017 🙂 http://helgetur.net/2017/06/01/tonnesfjellet/
 6. Flotte greier! En stor takk til @Martin Aronsen og @Kjell Iver
 7. Det fungerer å legge til blogginnlegg igjen. Det som jeg ikke får til å virke er funksjonene "slett" og "flytt". Skulle gjerne tatt en opprydning i turkartet, og erstattet avleggs sider med nyere responsive sider.
 8. Flott @Martin Aronsen. Da viser kartet kun egne turrapporter. Forresten en veldig bra tjeneste dette turkartet. Håper flere av FFs bloggere får opp øynene for det
 9. Takk for svar. Jeg stusset også på det som Bjarne tar opp. Koden viser bare bosted. @Kjell Iver Turkartet kommer fram, men har fortsatt ikke mulighet til å legge til rapporter (har forsøkt flere nettlesere, men resultatet er det samme som jeg beskrev ovenfor). Bør jeg bytte brukernavn? Nå skal det sies at jeg har vært lite aktiv på FF de siste par årene, om det har noe relevans... (Det skjemaet som du viser bilde av kjenner jeg igjen fra tidligere, men det kommer altså ikke fram nå lenger.)
 10. Takk. Jeg vet ikke helt hva jeg gjør feil, men det funker ikke for meg å legge inn nye turrapporter i turkartet. Når jeg høyreklikker og velger "legg inn blogginnlegg", kommer det opp på skjermen et felt med den samme teksten: "legg inn blogginnlegg". Men her stopper det altså opp av en eller annen grunn. Det går ikke å legge til URL'en i dette feltet.
 11. Hei, Har prøvd å re-installere turkartet på bloggen min etter at jeg oppgraderte til responsivt design, men det skulle vise seg lettere sagt enn gjort. Klarer ikke å åpne PM'en med koden som adm. sendte til bloggerne for over tre år siden. Så jeg lurte på om det er mulig å få tilsendt koden på nytt? Kunne jo selvsagt bare delt turkartet med samtlige innplottede turapporter fra alle bloggerne, men i utgangspunktet er jeg interessert i å kun presentere mine egne turrapporter på bloggen.
 12. Takk for en herlig rapport. Du har en god formidlingsevne, synes jeg. Har selv konkrete planer om å komme meg til Blakkådalen, men da med utgangspunkt i Beiardalen, og så gå via Staupådalen. Du skriver at det er ganske goldt og karrig øverst i Blakkådalen. Vil det by på problemer å finne teltplasser tror du?
 13. Dette var en flott og inspirerende turskildring Har lest en dagsetappe om dagen - som en slags julekalender. Kan skrive under på at varmen til tider var en påkjenning, da jeg befant meg i Saltfjellet på denne tida. Lomsdal/Visten neste sommer?
 14. Selv om det er rein energi som genereres fra kraftverket Øvre Forsland, synes jeg likevel det er betenkelig med de inngrepene som er gjort de siste årene. For meg fremstår Helgeland Kraft som ganske aggressive mht. stadig nye utbygginger - ikke minst sett i lys av de 4-5 nye kraftverkene som nå er under oppføring i Tosbotn. Samtidig skjønner jeg samfunnsnytten. Det er jo heller ingen tvil om at den vakre Forslandsdalen har blitt adskillig mer tilgjengelig "for folk flest". Også kraftverket er jo en arkitektonisk perle, spør du meg. Deltok på en turmarsj i forbindelse med den storslåtte åpningen av Øvre Forsland den 29. august i år. Legger ved en turrapport, der jeg prøver å formulere meg i diplomatiske vendinger angående denne utbyggingsiveren: Forslandsdalen - turmarsj, 29. august 2015
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.