Gå til innhold
 • Bli medlem

loland

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om loland

 • Bursdag 02. feb. 1986

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Sarpsborg, Østfold
 1. loland

  loland

 2. Ja, du sier noe. Skal ikke se bortifra at vi ryker på en GPS etterhvert. Som du sier, kan være kjekt å ha i total whiteout. Takk!
 3. OK, flott med tips om vei å gå. Takk! Skal sjekke ut dette. Husker du hvilke kart du brukte?
 4. Hei, Jeg spør i håp om litt assistanse. Skal gå fra Finse til Haukelifjell, hvilke kart trenger vi? Andre tips?
 5. Stig: Helt klart. Vi skal øve på den pakkingen i stua! Hehe
 6. Ja, det funker. Vi koker og kokelerer, så det går helt fint. Det er to gode luker i taket. Mannen sier: hvis han bruker primus inni teltet på vinterstid med snø på stormmattene pleier han å lufte litt ekstra med utgangene. Det er utganger i begge endene. Vi har ikke helt funnet ut hvordan vi skal gjøre den enkle pakkingen av teltet enda. Har blitt pakket i posen de gangene vi har brukt det til nå. Vi skal bruke det på Hardangervidda snart og da skal vi virkelig finne beste måte å pakke det på.
 7. Bergans Helium dome er ROMSLIG. Vi sover også to voksne og to barn inni der samt kun to voksne. Det er ett lite fortelt, så det er ett minus, men hvis du skal ha det i pulk og til vinter er det perfekt spør du meg! Hvis du bor i nærheten kan du komme å se på det! Hehe!
 8. Jeg må bare si at Bergans Helium dome er ekstremt bra! Veier kun 5 kg, er superlett å slå opp. Det er vel hovedsakelig ett ekspedisjonstelt, men det kan likevel brukes til alt mulig!? Det gjør vi i allefall.
 9. Har fire, en liten til dagsturer i nærområdet (piknik sekk), en 35 liter, og to 75 liter sekker (vet ikke hvem jeg liker beste enda). De store blir alltid brukt på 2 - flere dager turer. For min del trenger jeg alle sammen. Mannen har en giga sekk (Bergans powerframe) og en 65 liter sekk, så vi klarer oss alltid!
 10. Vi pleier å spise frokostblanding med vikingmelk, eller de snarkokte risengynsgrøt pakkene med vikingmelk.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.