Gå til innhold
 • Bli medlem

k92

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Dager vunnet

  1

k92 vant dagen sist 3. august 2016

k92 hadde mest likt innhold!

Om k92

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nei, ikke enda. Ser ikke ut som at jeg har mulighet til å dra på tur før uke 35. Tenkte å pakke sekken ferdig i dag, så kan jeg dra så snart jeg har mulighet.
 2. Enig. Greit nok at produsenten skal ha lov til å tjene inn penger for tid/penger brukt på R&D, men man har da mulighet til å velge andre land enn Kina å produsere ting i, hvor det er mindre risiko for at varen blir kopiert. Sannsynligvis så vil fortjenesten de får ved å velge Kina veie opp for noe tapt salg pga. "piratkopier".
 3. Hadde tenkt å kjøpe dette selv, helt til jeg så at det var 26 dollar i fraktkostnader, da havner teltet på rett over 1000 kroner ferdig fortollet (hvis vi antar at det blir fortollet av Posten, og ikke DHL etc). Spørs om det ikke er verdt å betale 500 kroner mer for å få (5 års?) reklamasjonsrett med på kjøpet.
 4. k92

  Første tur alene

  Ligger noen tråder som handler om det her, blant annet en jeg startet (klikk). Tror det er lettere (og bedre!) at du lager en liste med ting du tror du får bruk for, så kan heller folk komme med innspill.
 5. Det er jo ganske mange vann i Nordmarka, bør man helst ikke drikke fra dem (uten å koke vannet først)?
 6. Den så veldig fin ut! Ikke feil at den er 2.5 kilo lettere enn sekken jeg har nå (Fjällräven Kajka 85 L) heller! Men jeg har kjøpestopp. "Takk for din ordre!"
 7. Five Ten Guide Tennie? Mid? GTX?
 8. @dedeSjekket prisen på Toro rett i koppen havregrøt (med tranebær osv) på REMA1000 i dag. De jukser jo så det synger med kiloprisen de oppgir! De oppgir kilopris på rundt 60 kroner, men det er etter at grøten er vannet ut! Så reell kilopris er 230 kroner. Grunnlaget er 17.60 kr (her jeg bor) for 76 gram. Da kjøper jeg heller REMA1000 God Start havregrøt til 103 kr/kg
 9. Hva er "sånne øl pølser"? Har de lang holdbarhet (utenfor kjøleskap) om sommeren? Greit nok at det sannsynligvis ikke har så mye å si på en såpass kort tid, men jeg liker best tanken på å teste matvarer som jeg vet kan brukes på lengre turer også. Står øverst på lista under sko/klær (men jeg vet at det er veldig lett å overse enkelte ting), hentet en pakke med hatt/myggnett-kombo for en liten time siden . Det var nytt for meg at DEET ikke nødvendigvis virker mot mygg i Nordmarka! Takk for infoen!
 10. Kanskje Hoka One One Tor Ultra Hi WP passer dine behov? Har ingen erfaring med denne skoen selv, altså (eller Hoka One-merket), men ser at den skoen får gode tilbakemeldinger.
 11. Synes denne metoden virker veldig lovende, virker å være godt utprøvet også! Forøvrig skrevet av en hovedinstruktør i sanitet/grensejeger.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.