Gå til innhold

trugepetter

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  106
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om trugepetter

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

1 687 profilvisninger
 1. Bedre enn å få fram Forrest Gump uten solbriller og grønn lue;)
 2. Kanskje litt OT , men la inn et nytt profilbilde og søkte på det i google....skal leie filmen:)
 3. Termos og smurte brødskiver, best når jeg ikke gidder å tulle med fuktig fjellbål. Magen blir uansett fylt opp med det samme om det er stekt eller kaldt.
 4. Det er nok Finnmarksvidda jeg tenker på, men etter produsenten skal den tåle ganske mye vind, så jeg vet ikke. Andre mener at feste, inngangsparti forhøyning, ventilasjons mulighetene og kondensdanning gjør forskjellen. Mange Bivy minitelt er 4 sesongers, noe jeg da stusser på. Ønsker også å ha det som et nød telt parat inni bilen, dersom jeg skulle bli værfast på tur gjennom fjellovergangene her oppe.
 5. Jo, det kan jeg. Tenker bare å høre på forumet, sånn jeg slipper å teste dette selv:)
 6. Hei, jeg har et Fjellreven Singi lightweight2 3 sesongers telt som etter produsenten tåler ganske mye vind ergo er temmelig robust. Dermed lurer jeg på hvorfor den ikke kan brukes om vinteren? Har brukt 5K på et telt, og så skal jeg måtte kjøpe meg en til for vinteren? Skal liksom feks. denne 4 sesongers, vel 500gr. dynelaken med liten bøyle over hodet være bedre egnet og komfortabel om vinteren med tett snøfall+storm enn mitt telt? Eller er benevnelser fra produsentene kun ren markedsføring for å få oss til å kjøpe flere produkter?
 7. Da var det på`n igjen med vinteren:) Beklager fotokvalitet fra min Nokia C2-01, eneste type telefon som virker i kulde. s
 8. Imorges fikk jeg tlf fra DHL som avtalte levering om ca. 1.5 timer av noen lyspærer jeg hadde bestillt. Vel, blir såklart ikke å kunne ta morrastell og stå i dusjen. Sitter stempla med mobilen ved siden av meg i sofa nå i formiddag.
 9. Pga Postnord sin hjemlevering måtte jeg sitte i husarrest i 9 timer avtalt tidsrom mellom så og så uten at jeg fikk pakken. Bor i blokkeleilighet der ringklokken er defekt og mobiltelefon avslått, sånn at første levering ikke kunne utføres. Saken er at levering skjedde noe før avtalt tid før jeg var forberedt å se ut vindu eller plugge inn mobil i laderen, slik at jeg samme dag ble garantert ny levering uten at noen kom. Ble sittende å vente halve dagen og hele kvelden. Henta dagen etter pakken selv hos postnord med motto „keep it simple og hent pakken selv når du vil og har anledning“ ergo bruk Posten Norge og du er fri som en fugl. Fatter ikke poenget med hjemlevering med mindre det er et firma som mottar, eller du er 100% hjemme innendørs. Forresten lover de omtrentlig hjemlevering med minst 2 timers differanse, dvs at du uansett er stifta fast hjemme i dette tidsrommet.
 10. Kjøpte nye luftige Meindl tursko uten membran hos Globetrotter i Berlin, ellers går jeg med myke hurtigtørkende (mitt andre par på to år) Belleville 790 goretex støvler i norsk utmark, men sålene til støvlene er såpeglatte på brøytete snøføre etter vei..må bruke brodder.
 11. Lar heller blakken ta seg av sånne tunge bører uten å bli tidlig uføretrygdet, eller del på flere under turen.
 12. trugepetter

  Flått

  Permetrin, men katter dør av dette. https://www.magasinet.no/infosenter/vedlikehold-av-fottoey/sawyer-permetrin-antiflaattspray-739ml?gclid=CL_B5dey69MCFR1kGQodVVkJ4A
 13. Det er ikke alltid lurt å gi seg flat og imøtekommende til gitt situasjon. Tenker at det kan påberope seg at vedkommende ikke settes i grenser, slik at det eskaleres til videre forhold. En klar holdning til egen rett spesiellt i dette tilfelle er grunnprinsipp i en rettsstat.
 14. Når oppsynet opptrer slik jeg beskrev uten å presentere seg, og uten legitimasjon på at vedkommende er det han utgir seg for kaller jeg en eskalasjon fra hans side ved første kontakt. Dermed må han belage seg på min reaksjon som avvisende og jeg tror de fleste hadde reagert som meg. Enten er personen en selvutnevnt skogskonge eller så burde han få seg god veiledning fra sin arbeidsgiver.
 15. Jeg fant en anvendelig lov både 266 og 266a friluftsliv interesserte kan bruke mot sånne Texas Rangere. https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2005-05-20-28/KAPITTEL_2-9#§266
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.