Gå til innhold
  • Bli medlem

trugepetter

Aktiv medlem
  • Innlegg

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

trugepetter vant dagen sist 13. mars 2021

trugepetter hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

110 Excellent

Om trugepetter

Profile Information

  • Gender
    Male

Nylige profilbesøk

3 222 profilvisninger
  1. Når jeg ankom bålplassen min med en pose bringebærkuber, så begynte denne vepseaktige fluen som alle veps gjør å mase rundt meg etter posen. Kunne ikke dy meg å spandere et lite stykke.
  2. Linker til filmsnutt fra en youtuber som tar seg gjennom noe som like gjerne kunne ha vært en russletur i Pasvik. Jeg har alltid følt noe Bonanza aktig villmark med denne spesielle type furu uten helt å sette en konkret begrunnelse til dette, men nå ser det ut til at alt faller på plass.
  3. Pluss en Thommen Classic 6000 meter høydemåler til krysspeiling, må ofte stilles inn ofte pga. værforandringer.
  4. Jeg ble å kassere støvlene mine, da membranen tar inn vann pga. sprekker, i tillegg til at den også er impregnert med hardbarket tåfis. Turstøvlene mine tar vanligvis kveld etter ca. 8-12 mdr. daglig bruk. Forsøk på å rense gjør membranet bare verre har jeg erfart med mange tidligere par. Er først lukt og fukt oppstått, så kommer nye støvler på handlelisten.
  5. Kan også Zalo brukes på gore tex membranen? Den må vel være mer effektiv mot fett enn sånne milde membran rensevesker. Grunnen til at de selger slikt er vel at vanlig vaskepulver har granuler eller små vann uløselige partikkel som kan tette til membrantøyet.
  6. Koke vannet og la det kjøle litt før det fylles i et 3 liters „Camelbak“ drikkesystem. Bildet er fra en dagstur i Alta Finnmark på våren, men jeg er ikke like flink med kaffen som bare fylles i en termokopp på bensinstasjonen rett før turen.
  7. Er det mulig å slenge feks. Alfa Walk King goretex fjellstøvel i vaskemaskinen og sette det på bomullsprogram?
  8. Nå er det slik at nesten alle ordinære tv programmer i det vesentlige har et stereotypisk innhold om pandemien og serier som ikke interesserer meg noe i det minste. Filmer har jeg ingen sans for. Til eneste fornuftige bruk streamer nå jeg kun som bakgrunn media naturopplevelser fra andre i min stue, og dette når jeg selv ikke er ute på tur eller har fri fra jobben.
  9. Dem ble opprinnelig lagt ut i det frie for de Prøysiske kongelige. Føler meg som villmarkens sønn etter å ha spassert i den her parken😁
  10. Skyene er i allefall i full bevegelse her nede når jeg tråkker på gasspedalen, men nå har jeg vært her nede i snart 2 måneder og har lyst til å sitte et sted i skauen i Trysil eller ved Alta Elva.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.