Gå til innhold
 • Bli medlem

terjef

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om terjef

Nylige profilbesøk

689 profilvisninger
 1. Hei, jeg vil ikke anbefale Tarptents modeller til bruk på høyfjellet vinterstid. Som Lompa skriver, er det uansett neppe lurt å satse på et trangt telt under slike forhold. Som 7homas valgte jeg for et par år siden Tarptent StratosPire 1. Det er et flott telt - for tre sesonger. Imidlertid har jeg en hund som ikke synes det er stas å sove i ytterteltet. Derfor blir det trangere enn godt er - selv om bredden kan økes fra 80 til 100 cm. Ellers er teltet en fantastisk konstruksjon, men jeg vurderer å selge det, framfor at det skal ligge ubrukt.
 2. Jeg kunne vært interessert - har du bag til pulken også? Jeg ser at Oslo sportslager har et taudrag [Hidden Content] - er det dette du har?
 3. terjef

  Tarptent

  Takk, tjernivar. Jeg kikket gjennom oppsettingsvideoen til Tarptent igjen i går, og der nevnes (i et fem-ti sekunders innslag) hempene. Jeg trodde hemmeligheten lå i å senke takhøyden med vandrestavene, men forstår hva det dreier seg om nå.
 4. terjef

  Tarptent

  Jeg hadde både e-post- og telefonsamtaler med Henry Shires - og fikk mitt StratoSpire 1 i løpet av fem-seks dager etter bestillingen i midten av august. Tollbehandlingen gikk greit (25 % MVA). Etter forskriftsmessig silikonbehandling av sømmene lot jeg teltet stå ute i et av de heftige regnværene vi hadde på Østlandet på sensommeren. Det blåste, haglet og lynte/tordnet og regnet i timesvis. Resultat: Ikke en dråpe gjennom ytterduken. I forrige uke fikk jeg endelig mulighet til å teste teltet til fjells. Været var sensommerlig, knapt noe vind å snakke om. Ventilasjonen er etter min meni
 5. Jeg vurderte Hubba Hubba en stund og Helsports light-varianter, men endte opp med å bestille et StratoSpire 2 fra Tarptent: [Hidden Content] Nå venter jeg spent på sendingen fra USA - og første prøvetur. Jeg forstår det slik at andre deltakere i fjellforum.no har gode erfaringer med Tarptents produkter.
 6. Hei Nikke, jeg er i ferd med å bestille et Tarptent StratoSpire direkte fra USA (teltet er ikke på lager for tiden). Vurderte du StratoSpire? Og: Hvordan fungerte forsendelsen fra USA til Norge (forutsatt at du bestilte fra Tarptent i USA)?
 7. Hei, kjøpte du et zpacks Hexamid Solo-Plus? Jeg har vært inne på nettsidene til zpacks, som later til å ha mange interessante løsninger for lettpakkere.
 8. Hei,jeg undres på hvordan det gikk med teltvalget? Gikk du videre med Vaude?
 9. terjef

  Tarptent

  Takk for kommentarer. Jeg har hatt en e-postkonversasjon med Henry Shires, hovedmannen bak Tarptent. Konklusjonen blir StratoSpire - på grunn av vekt og plass.
 10. Jeg har forsøkt å velge i teltjungelen i sommer: Tresesonger kvalitetstelt under to kilo, med plass til meg selv og en mellomstor hund. (Jeg har tyngre og større telt til vinterbruk både fra Fjällräven og Hilleberg,) Pris har vært en faktor: Maksimalt 5.000 kroner. Det finnes en del telt i dette segmentet, men et eller annet har det vært med de fleste av dem: Dårlige brukererfaringer og/eller høy pris i forhold til kvalitet. Under et av de mange søk på nettet kom jeg over Tarptent, USA-basert produsent, som sender over hele verden. Teltene så svært interessante ut, og har fått bra kritikk
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.