Gå til innhold
 • Bli medlem

Offpissed82

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vi kjørte hele turen fra Galdhøpiggen til Spiterstulen i mai. Jeg skjønner at du valgte ruten fra Svellnose. Lurt valg å unngå turen over Styggebreen. I såfall ville jeg kjørt innbundet. Øvre del av turen var mer en sjarmøretappe ned over Piggbrean opp Keilhaus topp, og ned mot Svellnose. Vi gikk deler av etappen til Svellnose med truger. Har noen erfaring med å kjøre ned mot Elveseter? Hvordan var snøforholdene, Abnorm? Vurderer turen igjen.
 2. Registerer at Spiterstulen åpner 1,mars. Stemmer det, Abnorm?
 3. På toppturer har jeg primært med Realturmat,og bruker Energibarer På lengre turer smelter jeg snø,og blander XL-1 pulver i vannet for å få smak og energi. supplerer ofte med tørket frukt. Jeg forsøker å ha med minst mulig vekt, men prioriterer mat med høy næring. Gourmetmat konsumerer jeg heller på Bagatelle.
 4. Jeg skal bruke den i forholdsvis flatt terreng på Vidda. Har kikket på noen fjellpulker til 2000 kroner. Ikke alle som selger med tilbehør, så må opp i den prisen virker det som. Thess89: Hva gav du for din pulk?
 5. Har kikket litt på priser på ny fjellpulk, men synes det er veldig dyrt. Tenker derfor å skaffe meg en brukt. Hvor mye mener dere det er rimelig å betale for en brukt fjellpulk med tilbehør? (seler, trekk etc.) Noen her som har kjøpt brukt fjellpulk?
 6. Takk for alle tips Skal sjekke de ut nærmere. Tar gjerne i mor flere tips!
 7. Jeg planlegger høstens første topptur på snowboard. Jeg ser for meg å gå på barmark fra bunnen og bruke truger fra snøgrensa og opp til toppen. Er det noen som erfaring med steder hvor det er greit med snø i september/oktober ? Jeg tenker litt på Røldalsfjellene, der jeg veit det er snøsikkert. Bor i Osloområdet, og prøver å unngå for lang reisetid. Har også vurdert Hemdedal og Skogshorn, men ser for meg at jeg i så fall må drøye til slutten av oktober. Har også vært inne på Gaustadtoppen. Noen tips?
 8. Hvordan gikk turen ned Piggen,Abnorm? Hvordan var snøen? Stod samme ruten med en kompis for et par år siden i mai.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.