Gå til innhold

Akkim

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Akkim

  Hvordan få tak i Kiwi Wet proof?

  Jeg har brukt Kiwi wet proof i 30 år på fjellstøvler og skistøvler og er veldig fornøyd. Nå er det nesten umulig å få tak i. Er det noen som vet hvor det kan kjøpes på nett eller i butikk i Oslo? Jeg finner ikke Farkas lengre. Fikk 5 bokser i 2015, men nå er de snart brukt opp. Akkim
 2. Akkim

  Turkart på mobiltelefon

  Hei, jeg har brukt en app på iPhonen min i flere år. Det er Norgesserien fra Nordeca. Veldig bra kart som du kan strømme eller kjøpe/laste ned og bruke offline. Med GPS'en er de ypperlige til å finne ut hvor jeg er, til å logge ruter, til å finne punkter osv. Men nå er den iferd med å forsvinne fra markedet. Er det noen som vet en god erstatning? Hilsen Joakim
 3. Akkim

  Forslag til lunsj på 5-6 dagers tur?

  Jeg har vært på 6- dagers vinterturer ig 4- dagers sommerturer. Har alltid med ferdigsmurte matpakker i plastpose. Suger ut luften av posen og knyter. Mye meierismør og kaviar, brunost, leverpostei som pålegg. Enkelt, raskt og greit når du er ute selv i - 20 grader.
 4. Akkim

  Hvordan få tak i Kiwi Wet proof?

  Farkas har og kan skaffe mer!
 5. Akkim

  Hvordan få tak i Kiwi Wet proof?

  Takk for svar. XXL på Majorstua har ikke og kjente ikke produktet verken i villmark eller skotøyavdeling. Prøver nå Farkas. Takk for hjelp begge to.
 6. Jeg har brukt Kiwi wet proof i 30 år på fjellstøvler og skistøvler og er veldig fornøyd. Nå er det nesten umulig å få tak i. Er det noen som vet hvor det kan kjøpes på nett eller i butikk i Oslo?
 7. Takk for tips. jeg valgte å gå gjennom Nordmarka fra Oslo til Mylla i stedet. Overnattet i gapahuk underveis.
 8. Hei, er det noen som har gått fra Finse til Hemsedal via Geiterygghytta, Kongshelleren og Iungsdalshytta i slutten av februar med telt. Klarer jeg det fra grytidlig fredag morgen og til søndag formiddag slik at jeg rekker buss/tog til Oslo???
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.