Gå til innhold
 • Bli medlem

Akkim

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Akkim

Nylige profilbesøk

565 profilvisninger
 1. Hei, jeg skal gå fra Haukeliseter lørdag 1.8. til Finse. a) jeg må kjøre bil pga bikkje. Bussen tar ikke hunder. Noen som vil kjøre bil til Oslo en av dagene etter? Jeg betaler bensinen. b) Noen som vet om gode teltplasser underveis?. Går Hellevassbu-Litlos-Sandhaug (bestilt hytteplass) - Dyranut-Kjeldebu-Finse. Joakim
 2. Hei, jeg skal gå Haukeliseter-Finse. Jeg skal ha med bikkje og må derfor kjøre bil til Haukeliseter. Bussen tar ikke med bikkjer. Har noen lyst til å kjøre bilen (Volvo V70) til Oslo lørdag 1. august om ettermiddagen eller i løpet av de nærmeste dagene? Jeg betaler bensinen. Joakim
 3. Hei, takk for tips om Bergans helium. Du skrev om sidelommer.  Passer de til Helium 55 liter 1000 g eller til Helium Pro?

  Mister man ikke de åpne sidelommene som er på Helium slik at vinningen går opp i spinningen???

  Joakim

  1. Vis tidligere kommentarer  2 andre
  2. Akkim

   Akkim

   Hei Robinson, jeg forstår deg slik at det funker bra med sidelommene på Helium selv om Bergans altså sier noe annet??

   Hilsen Joakim

  3. Robinson

   Robinson

   McGyver faktoren er nok ikke så stor Helsport. Det er jo selvfølgelig ikke bare å kneppe på disse sidelommene. Men alle kan klare ved hjelp av noen passende snorer/ tynt tau å feste 2 sidelommer med hemper fast i en ryggsekk med hemper. Det er ikke vanskelig .

  4. Akkim

   Akkim

   flott, takk

 4. Hei, jeg vurderer å starte Norge på langs med en 10 dagers tur fra Lindesnes ca 15. november. Har sjekket en del. Det ser ikke ut som det er mange merkete stier eller overnattingsmuligheter de først 5-10 milene oppover. Jeg har sjekket ut.no. Det er lite å finne der. Er det noen som vet om noen stier/hytter/pensjonater/låver eller liknende nordover fra Spangereid?
 5. Hei, jeg har en Bergans Helium 55 liter som veier 1000 gram. Jeg er veldig fornøyd med den. har båret 15-16 kg i flere dager med den. Nå skal jeg på en 10 dagers tur og er redd den blir litt for liten Har noen av dere et godt tips for en lett ryggsekk (1200-1500 g) som rommer ca 75 liter?
 6. Jeg har brukt Kiwi wet proof i 30 år på fjellstøvler og skistøvler og er veldig fornøyd. Nå er det nesten umulig å få tak i. Er det noen som vet hvor det kan kjøpes på nett eller i butikk i Oslo? Jeg finner ikke Farkas lengre. Fikk 5 bokser i 2015, men nå er de snart brukt opp. Akkim
 7. Hei, jeg har brukt en app på iPhonen min i flere år. Det er Norgesserien fra Nordeca. Veldig bra kart som du kan strømme eller kjøpe/laste ned og bruke offline. Med GPS'en er de ypperlige til å finne ut hvor jeg er, til å logge ruter, til å finne punkter osv. Men nå er den iferd med å forsvinne fra markedet. Er det noen som vet en god erstatning? Hilsen Joakim
 8. Jeg har vært på 6- dagers vinterturer ig 4- dagers sommerturer. Har alltid med ferdigsmurte matpakker i plastpose. Suger ut luften av posen og knyter. Mye meierismør og kaviar, brunost, leverpostei som pålegg. Enkelt, raskt og greit når du er ute selv i - 20 grader.
 9. Farkas har og kan skaffe mer!
 10. Takk for svar. XXL på Majorstua har ikke og kjente ikke produktet verken i villmark eller skotøyavdeling. Prøver nå Farkas. Takk for hjelp begge to.
 11. Jeg har brukt Kiwi wet proof i 30 år på fjellstøvler og skistøvler og er veldig fornøyd. Nå er det nesten umulig å få tak i. Er det noen som vet hvor det kan kjøpes på nett eller i butikk i Oslo?
 12. Takk for tips. jeg valgte å gå gjennom Nordmarka fra Oslo til Mylla i stedet. Overnattet i gapahuk underveis.
 13. Hei, er det noen som har gått fra Finse til Hemsedal via Geiterygghytta, Kongshelleren og Iungsdalshytta i slutten av februar med telt. Klarer jeg det fra grytidlig fredag morgen og til søndag formiddag slik at jeg rekker buss/tog til Oslo???
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.