Jump to content

Thomas

Aktiv medlem
 • Posts

  150
 • Joined

 • Last visited

About Thomas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Thomas's Achievements

 1. Det er vanskelig og flytte kart fra en brikke til en annen. Da de er kryptert til den brikken de ligger på.
 2. Kommersøya. Ligger i sandebukta. På enden av øya, retning holmestrand, er det to fine sletter. En på skygesiden og en midt inn på øya. Derre kan padle ut i mellom øyene i fra Bjerkøya i sande. Dette er stort sett i le.
 3. Thomas

  lokking av fugl

  Lokking kan gjøres på ulike måter enten med fløyter som er laget for formålet eller ved å lage lyd med egen munn. I tilleg er lokkefugler(paravaner) ofte brukt. Dette også til orfugl. Til denne kan du lokke med tjoing. Du lager lyd med munnen din som imiterer spillyden og lokker til deg orhanner. Funker bra og øve på orfugllokk i spill tiden på våren. Så kan du jo senere prøve i jakta.Spesielt bra når dag og natt blir likke lane som våren i okt- nov.
 4. De lette nettene til kiwi og meny må egne seg yperlig til dette formålet solide og lette
 5. Båt wak og polsih funker bra særlig hvis du først slipper vekk de verste rippene med fin våtslippepapir
 6. Magasinet føre aclima: www.magasinet.no
 7. Thomas

  Klatretak/holds

  [Hidden Content] Har brukt disse i klatreveggen der jeg er leder er kjempefornøyd. Følger også med kramper til å lage skrufester i finerplater hvis du skal brukke det. 2999,- for den største pakken med 60 tak
 8. Det kommer jo ann på ryglengden din i forhold til min , men jehg tror det vil gå bra! Jeg prøvde først Viking og fant ut at den ble for kort (stabliseringstrammerene gikk feil vei) Bytte så til Alpenist og den satt som et skudd Jeg er 182 høy.
 9. Skulle reparere en lavo og ringte dem . De sa de hadde problemer med siden sin og skulle lage ny. Ellers var alt i orden.
 10. Noen som vet noe om dette nettsiden er fortsatt nede.
 11. Finnes også egene kanoholdere fra thule en liten polstret sak med antskilbelegg og medfølgende reimer til å feste kanon opp ned på takgrinden. Hjelper sikkert mot skader og knusninger på listene og hindrer den i å skli frem eller til bake. Har ikke prøvd disse selv
 12. Kjør på ski. Fjellski er til for å brukes. Å bruke dem fjerner rusten, ikke nødvendig å slipe kun for litt rust!
 13. Det lekker alltid litt ved flaske ventilen når du skur ut og det er litt trykk på flask/slange. Men dette er bagatelmesig litte. Kobl av ute eller i fortelte når du pakker sammen og tørk hendene. Null problemm!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy