Gå til innhold
 • Bli medlem

sjuspringarn

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om sjuspringarn

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Etter å ha lest litt om passform og diverse rundt omkring tok jeg en råsjangs og bestilte Garmont Excursion skoa. Satser på at disse blir en vinner
 2. Jeg har dessverre ingen andre muligheter til å få prøvd ut andre sko i MANGE mils omkrets. Scarpa T4 var eneste plastsko som var på lager. Ingen av lærmodellene passet noe særlig. Har egentlig troen på at scarpa-skoa blir en vinner dersom jeg får bygd opp litt under fotbuen med en god såle (har en megastor fotbue, og sliter ofte med at det blir for mye trykk oppå vrista). Er det noen som kan fortelle om det er noen stor forskjell i bredden på dame- og herreversjonen til scarpa t4?
 3. Har tenkt å kjøpe nye sko til fjellskibruk. Har lyst til å prøve plast. Har prøvd et par med scarpa t4 og de virket egentlig ganske bra, bortsett fra at de strammet en del over vristen (det var riktignok en damemodell jeg prøvde, da de ikke hadde str. i herremodellen). Ser at også Garmont har en lignende modell [Hidden Content] Noen synspunkter/anbefalinger omkring disse? Er garmont'n å anbefale hvis man har en typisk bred nordisk lest?
 4. Har dere kjøpt disse i Norge? Jeg sliter med å finne norske forhandlere som selger disse. Har dere noen utenlandske forhandlere å anbefale?
 5. Det blir en liten problemstilling dette med vekt. kontra stabiliteten i stativet, samt pris. Jeg kan tenke meg å bruke stativet hovedsaklig i situasjoner som krever lang lukkertid. Kanskje oftest om vinteren ("lys i telt", natt- kveldsbilder, nordlys, selvportrett ved bål og lignende) Må si at den berlebach mini'n frister litt med tanke på vekt og komprimering Dog litt dritt at det er så kort
 6. Vet at dette har blitt diskutert før, men er litt interessert i å vite hvilke erfaringer/anbefalinger folk har omkring det å ta med seg stativ på tur. Tenker da på de som har litt tyngre kamera (speilrefleks). Noen som kan gå god for denne? [Hidden Content]
 7. Takk for gode svar! Virker som at disse skoene har lett for å krympe...?
 8. sjuspringarn

  Varg Morgedal

  Noen som har peiling på str. på disse skoene? Er det hensiktsmessig å kjøpe litt større enn vanlig? Disse må vel også gåes inn noe?
 9. Jeg prøver igjen med et tilleggsspørsmål Hvilke fjellskibindinger er mest gunstig i forhold til T4? Vil en vanlig Rottefella SuperTelemark uten vaier gjøre susen?
 10. Jeg lurer på om noen har erfaring med brenselflaskene til Rast, eventuelt Trangia brenselflaskene, til bruk på Primus Omnifuel?
 11. Jeg lurer litt på hvordan det er å gå langtur, i mitt tilfelle over Hardangervidda, med Scarpa t4 skoa. Det jeg vil tro er positivt med disse skoene er først og fremst varmen, og muligheten til å ta ut innerstøvelen. Det jeg er litt mer usikker på er hvordan komforten er over lengre, flatere distanser. Hva med fotposer? Blir det unødvendig med slike sko?
 12. Hei! Jeg fikk et godt tilbud, så jeg kjøpte Alpinisten, og er storfornøyd Ingen problemer med justeringen på denne. Ser fram til å få brukt den skikkelig på langtur!
 13. Er på utkikk etter en ny vinterbukse. Er det noen som har erfaringer med noen av de overnevnte buksene? +-? På forhånd takk!
 14. Er det noen som har erfaringer med denne posen? Ser at vekten ligger på 4.7 kg Er klar over at det er 2 poser i en, og at man kan ta de fra hverandre. Ser for meg at dette er en typisk "pulkpose".
 15. Takk for svar til en gammal gubbe som begynner å bli litt småsenil
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.