Gå til innhold

t-nielsen

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  141
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. t-nielsen

  vurderer å kjøpe hund. trenger råd.

  De er ikke veldig store, normale vil jeg si. Er endel utstillingshunder som er avlet gedigene pluss at jeg vet at det er noen kennler på vestlandet en plass som har noen linjer med veldig store hunder, de blir brukt i 6 og 4 spann.. Men en normal mutt på rundt 40 kg (hannhund) er ikke spesielt krevende hvis den har fått normal dressur.. dessuten er de skikkelige sofagriser stor sett og er pipp rolige inne, ikke bjeffer de heller i forhold til stressa huskyer som stort sett lager liv så fort de har sjangsen..
 2. t-nielsen

  vurderer å kjøpe hund. trenger råd.

  Hvor i landet holder du til? Er du interessert i Malamute, prøv å kom i kontakt med noen av de få seriøse oppdretterne i landet på de og ta en prat om ønskene dine med de, at de er bøse mot andre hunder, eller trekker for sakte får synserne gjerne mene, jeg er uenig.. Kjører både 12 spann husky og 6 spann malamute, samt snørekjøring med malamute, og syntes disse betraktningene virker merkelige.. Er mye dårlig avl på de, men fra de seriøse så er disse trekkene plukket bort forlengst.
 3. t-nielsen

  Vurderer å kjøpe ny bil, hva skal man velge?

  Har en Saab 9-3 Makan til dårlig vinterbil skal du lete lenge etter, så det bør du holde deg unna.. Heldigvis bestilt meg Passat.
 4. t-nielsen

  Endelig!!!

  Akkurat kommet hjem fra Lygna, var litt bløtt kan man si, men deilig å ta de første takene for sesongen..
 5. t-nielsen

  Unormal oktober 09

  Er vel allerede preppet 2 km på ringkollen, men neppe like mye snø som på bildet der enda nei
 6. t-nielsen

  Tau til friluftsbruk

  Hm... Fikk det vel billig du da, siden det er du som driver firmaet
 7. t-nielsen

  Makro-fotografering på pre-amatørnivå

  - Still blenderåpningen ned til minst f/11 for å få mest mulig av flua i fokus. Gjerne f/22 for å unngå uskarpeter i fokus området - Godt lys er tingen - og nok lys. - Mål hvitbalansen, så får du korrekt temperert lys. - Bruk stativ, så unngår du bevegelsesuskarphet. - Skru ISO'en opp opp til f.eks. 400-800 uten problemer hvis det er dårlig med lys. - Bruk fjernutløser eller innebygget timer i huset slik at du selv slipper å trykke på knappen - og skape bevegelse. Legger med et jeg er brukbart fornøyd med Ellers kan det være verdt å ta en titt på disse linkene http://flyartstudio.com/wordpress/?paged=2 http://www.dagbladet.no/dinside/2007/04/04/496963.html Lykke til, Macro er morro
 8. Apropo opptrekkbar barbermaskin, bladde akkurat gjennom noen villmarksliv jeg har liggende fra midten av 70 tallet, denne ble da heftig markedsført på denne tiden.. Noen som har en sånn liggende, er isåfall intressert i å kjøpe en sånn..
 9. t-nielsen

  Blåbær med noe attåt

  Noen som vet hvor man får kjøpt bærplukkere?
 10. t-nielsen

  Telt for sykkeltur gjennom Australia og Asia?

  'bruker ofte et slikt telt, både sommer og vinter. Overaskende god kvalitet på det. Går fint å la være å bruke plugger, eneste minuset er at det er litt lite fortelt..
 11. t-nielsen

  Vårfiske etter ørret - ferskvann

  Regner ikke med at du fisker med flue, men har du haspel så er tipset en fluedupp og en rigg med et par små tørrfluer.. klekker bra med fjærmygg i vest om dagen, og noe døgnfluer Marginata duns.. Hiv den ut, og la den ligge en stund, fisken er ute å beiter nå om dagen.
 12. Hvis man har nokia telefon med gps, så kan man laste ned et eget geocache program til den, morro med skattejakt
 13. t-nielsen

  kanotur på Østlandet?

  Et lite tips er vannene langs svenskegrensa i Østfold er relativt isfrie på den tiden.
 14. Var nok ikke dumt, var rimelig mange sledebelegg som ble slitt fort i finnmarksløpet iår pga lite snø,
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.