Gå til innhold
  • Bli medlem

Paracord

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Paracord

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Vil bare korrigere den linken til Blastmatch: http://www.paracord.no/nb-NO/produkter/survival--tur-tilbehor/blastmatch---1-hands-tennstal.aspx
  2. Til martin.m. Jeg beklager at det ikke gikk frem i svaret jeg ga at jeg er forhandler av paracord. Har endret på dette i min signatur nå, og håper at dette er ok for fremtidige innlegg fra meg.
  3. Paracord er meget universal og har mange bruksområder. Likedan har det meget gode knuteegenskaper som er praktisk når du skal sette opp feks. en pressening. Du kan også velge i mange farger som gjør at du finner ett tau som passer alle formål. En annen fordel er også at paracord blir ikke stivt som flaggline blir når det er kaldt.
  4. Prisen på paracord blir vel ca. den samme som med flagglinene du får kjøpt. Paracord kontra vanlig flettet line er jo smak og behag, men for min del mener jeg at paracord har en del fordeler som ikke flettet line har. Og det er de 7 innercordene som meget lett kan tas ut om man har behov for et tynt tau til feks. fiskeline eller trenger å reparere/sy på utsyr. Ifjor vinter, i mangel på fiskesene brukte jeg med stort hell innercorden og resultatet ble 2 fine øretter. En annen fordel er at paracord har en meget høy knutestyrke men samtidig er lett å få opp igjen. Men igjen går dette på hva man skal bruke tauet til og hva man er vant med fra før.
  5. Jo da. Men jeg måtte til usa for å få tak i det og da fikk jeg i noe mere en jeg hadde bruk for selv, om noen hadde lyst å prøve det. websiden er hjemmesnekra
  6. Etter hvert som vi har hvert ute i marka jeg og min familie (5 personer), har jeg funnet ut at det å ha med seg et godt tau er noe av det viktige jeg pakker i sekken. Jeg har stort sett brukt vanlig nylontau, men etter litt bruk blir det fort slitt og egner seg egentlig ikke til dette formålet. Så jeg gikk til anskaffelse av paracord [url=http://www.paracord.no] og det har jeg hatt mye glede av. Både til oppsetting av pressening (Tarp), tørkesnor, teltsnøre osv. I tillegg lager ungene og jeg mye knuter med det (knutene er svært lette å få opp igjen). Så nå drar vi ikke på tur uten 3-4 bunter med paracord.
  7. Kjøp forsvarets type, dette vil du ha glede av i mange år. Kraftig, lett og billig. Kan kjøpes på [http]
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.