Gå til innhold
 • Bli medlem

Fjellrose

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fjellrose

 • Bursdag 15. sep. 1987

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Telemark

Nylige profilbesøk

1 056 profilvisninger
 1. Fjellrose

  Fjellrose

 2. Vurderer Bodø med kjæresten Flott vær der til uka!. Har dere noen anbefalinger på naturopplevelser der?
 3. Hei Ser ikke ut til og bli spesielt pent vær og syde prisene har skutt i værer så det er ikke like aktuelt lenger. Jeg og kjæresten + 2 kompiser vurderer rafting i sjoa. Men finnes det andre ting vi kan gjøre på ca samme ruta? Vi kjører fra posgrunn. Er det noen spennende friluftsaktiviteter eller fjelltopper på denne ruten? Dette er snakk om neste uke
 4. hvordan poster jeg uten å måtte adde en url fra et nettested?
 5. Hei trenger tips til praktisk mat og ha med på trolltunga, må være lettvint bra med energi og ikke tungt og bære. Lurte på og ta med deler av stormkjøkkenet mitt eventuelt.
 6. Fjellrose

  Trolltunga

  Set ut som planene blir endret til trolltunga. Noen her som her vært der å vil dele erfaringer og tips? Burde jeg ha med mye drikkevann? Lang tur å vil egentlig bære på minst mulig sånn sett. Men mat å vann må man jo ha! Vurdere å kjøpe en ny camelback på 2-3 L?
 7. Skjønte ikke helt hvordan jeg skulle finne frem der jeg? ;/
 8. Vi har tenkt og gjøre det billigst mulig, fant ut at ferja fra forsand til Lysboth koster jo 590 kr en vei. Det er jo alt for dyrt!
 9. Jeg og bestevennina mi har tenkt oss dit i uke 28. Har dere noen gode tips og erfaringer og komme med? Planen er og sove på prekestolencamping(tar oss 5 timer tid), stå opp tidlig dagen etter og ta prekestolen. Deretter blir det og ta ferje til lysbotn og overnatte i hagen til onklen av en kompis av oss. Så skal vi være klare for kjeragbolten Er det noen andre(billige) ting vi burde få med oss når vi er der for eksempel?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.