Gå til innhold
 • Bli medlem

Jkmt

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jkmt

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

760 profilvisninger
 1. Kan godt være ting så litt mer dramatisk ut enn det som faktisk var tilfellet. Poenget var uansett at Tonje manglet kontroll over hundene - hun gråt, skrek og klarte til og med å bli ganske kraftig bitt i hånden.
 2. Ble lettere sjokkert over denne serien haha. Ikke nok med at hytta var ulovlig, den ble bygd ved et vann som primært bestod av gjedde. Hadde vært greit å gjøre litt research på forhånd. Hundene holdt også på å ta livet av hverandre - ved flere anledninger.
 3. Om sjefen din er villig til å strekke seg langt vil vel kanskje dette også innebære permisjonsmuligheter? Godt mulig han ikke ser det som ideelt, men hvis alternativet er å miste deg stiller det seg sikkert annerledes. Legger du en god plan er det ikke sikkert du trenger så lang tid borte heller. Du får mye tid til refleksjon på fire, fem eller seks måneder. Etter dette vil du fremdeles kunne si opp, men da har du hvertfall alle muligheter åpne - noe som også kan gjøre at du har mer indre ro i permisjonstiden.
 4. Fikk byttet den i dag, så nå har jeg et velfungerende eksemplar 🙂
 5. Var på Power og kjøpte denne i dag, men får den ikke til å spille lyd... Står på displayet at den spiller, og lyden (volume) er skrudd opp. Når jeg plugger i ørepropper spiller den i disse. Må vel være noe galt med høyttaleren da?
 6. Jkmt

  Ny stang og snelle

  Skjønner. Da gir det litt mer mening 😊
 7. Jkmt

  Ny stang og snelle

  Ok. Bra! 😅
 8. Jkmt

  Ny stang og snelle

  Fikk stanga i dag. Virker utrolig fin. I skjøten mellom stangdelene blir det ei glippe, de skyves liksom ikke helt inn på hverandre (se bilde). Skal det være sånn?
 9. Jkmt

  Ny stang og snelle

  Takker. Fin pris for den snella, men allikevel noe i overkant.. Har lest mye bra om den snella. Hadde sikkert holdt fint til mitt bruk også 😅
 10. Med 25% ble det denne på meg også, samt ny snelle (Stradic CI4+ 2500), litt sluker og noe posemat fra REAL. Penger spart er tross alt penger tjent..
 11. Jkmt

  Ny stang og snelle

  Vennefest på XXL (25%) var en fin anledning til å bestille snelle. La Ultegra 2500 i handlekurven, men den ble utsolgt før jeg fikk kommet meg til kassa... Så da hadde jeg ikke annet valg enn å gå for en Stradic CI4+ 2500 FB til kroner 2024,24 😄 Nå mangler jeg bare Speedmastern. Noen som vet om rabattmuligheter hos skittfiske?
 12. Jkmt

  Ny stang og snelle

  Bra. Og fint, ser den er til 999,- på XXL. [Hidden Content] Skal fiske en del med mark/dupp, og ønsker minst mulig styr. Er Stroft GTM - 200m./0,20mm på hele snella et greit valg? [Hidden Content] Ser snella har specs på - Linekapasitet: 240m 0,20mm. Holder det med 200m?
 13. Jkmt

  Ny stang og snelle

  Da ender jeg opp med å gå for SpeedMaster BX Spin 300ML 10'/7-21g og 2500-snelle. Nå er det bare å finne ut hvor mange mynter jeg er villig til å bruke på snella...
 14. Jkmt

  Ny stang og snelle

  Takker for alle råd og tips. Ikke så lett det her 😅
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.