Gå til innhold
  • Bli medlem

Kolibri

Aktiv medlem
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om Kolibri

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Visste ikke at DNT hadde rabatt. Kanskje jeg bør begynne å lese medlemsbladet
  2. Er det noen rabattkode på Oslo Sportslager i omløp nå?
  3. Takk for svar Hadde ikke tenkt så nøye på det med vekt. For meg kjennes selv fem kg tungt ut etter en hel dags gange, men du har nok rett
  4. Noen som har erfaring med Arcteryx sin Altra 33 liter? Sekken er veldig god på men er skeptisk til hoftebeltet som ikke er polstret. Det er relativt bredt men er bekymret for at det vil gnage når jeg skal gå lenge. Innspill? Har også prøvd nye Bergans Rondane som er omtrent halve prisen av Altra. Ikke så fiffige løsninger men litt mer polstret belte. Heller litt mot den pga beltet. Denne kom nylig i butikkene så det er vel begrenset med erfaring på den enda.
  5. Det er livstidsgaranti på gore-tex Jeg fikk akkurat splitter ny Arc'teryx beta jakke som erstatning for en 8 år (!!) gammel beta som ikke lenger var vanntett. Kontaktet Arc'teryx kundeservice via kontaktskjema på internett, sendte jakken etter avtale til testing og fikk ny. Super service!
  6. Crispi sitter fantastisk bra på mine brede føtter str 37 Betalte rett under 2000,- i fjor høst.
  7. Sjekk ut www.gouda.no - vet at de blir brukt på div ekspedisjoner
  8. Syns serien så langt er knallbra men skulle ønske de viste litt mer på tv om hvordan han orienterer seg. Uansett - programmet har blitt uken tv-høydepunkt
  9. Dette er et veldig viktig poeng. Selv har jeg opplevd overfall/ran (heldigvis ikke voldtekt) så jeg vet hvor lite jeg har å stille opp med i en sånn situasjon. Jeg vet at selv om jeg er greit trent og kjemper alt jeg kan så vil en mann mest sannsynlig klare å "ta" meg uansett. Dette skjedde riktignok midt i byen og ikke på fjellet men jeg har alltid i bakhodet at jeg er sårbar når jeg er alene. Som flere av dere skriver så er nok sjansen for at noe skal skje minimal i fjellet Når det gjelder begrepene jente/kvinne så har jeg den oppfatning at "jente" gjerne blir brukt om de under 25-30-års alderen mens "kvinne" blir brukt om de over 30? Litt OT men jeg har også lagt merke til at det i avisene ofte står "kvinnelig bilfører" ved ulykker/uhell mens det ikke blir referert til kjønn når det er menn som kjører.
  10. Jeg er jente og foretrekker å gå alene. Har lagt merke til at de fleste jenter/damer går flere sammen selv om det bare er på dagsturer. Får en del kommentarer fra venner og familie om hvorfor jeg "på død og liv skal gå og rote oppi fjellet alene" men jeg føler ikke det har med kjønn å gjøre, men mer at det er mer sikkert å være to i og med at den ene da kan varsle ved en eventuell ulykke. Må - litt flaut - innrømme at jeg "scanner" hver eneste mann jeg møter med tanke på om jeg hadde klart å løpe fra ham hvis han skulle forsøke seg på noe. Det går bare automatisk. Kanskje jeg er spesielt obs siden jeg er liten og vet at de fleste hadde klart å overmanne meg hvis de hadde prøvd. Har hatt et par episoder der jeg har gått med hodelykt på fjellet i mørket, sett en mann komme mot meg, tenkt mitt: "her er det øde, ingen vil høre om jeg roper, han er større, sterkere etc.." der vedkommende mann har stoppet, hilst og sagt ting som "tør du gå her alene,da" (for DA ble jeg ikke redd...) eller "er du ikke redd for voldtektsforbrytere, he-he?" Pulsen går ikke akkurat ned når fremmede sier sånne ting uten å tenke seg om Har fått meg noen støkk for å si det sånn! Mulig at den type utsagn kan tolkes litt kjønnsdiskriminerende men de har jo dessverre et poeng også.
  11. Jeg fester batteriet rundt drikkebeltet eller putter det i sidelommen på ryggsekken hvis jeg går med sekk. Bruker den lykten i linken over minst et par ganger i uken og er veldig fornøyd. Har to ganger opplevd å bli stoppet med spørsmål om hvilken lykt jeg bruker og hvor den er kjøpt. Anbefales.
  12. Noen som har vært på Gullfjellet utenfor Bergen de siste dagene og vet noe om forholdene der? Går det an å gå til fots eller er det nødvendig med ski (evt truger)?
  13. Ser veldig fram til 2014! Har som mål å fortsette og gå kortere (2-3 timer) fjellturer et par ganger i uken og så skal Preikestolen og Besseggen "bestiges". Har gjort en stor innsats i 2013 for å kvitte meg med nok høydeskrekk til at jeg klarer å gå over eggen så det vil bli en liten seier i seg selv Preikestolen er på listen rett og slett bare fordi jeg ikke har vært der enda. Forberedt på å måtte gå i kø Gleder meg også veldig til å reise på fjelltur/fisketur og bo i telt. Aldri prøvd kombinasjonen telt/fiske før så det må bli bra Ellers snuser jeg litt på treningsferie til våren/sommeren. Har veldig god erfaring med det fra tidligere. Trening el trim to ganger for dagen, tidlig i seng og tidlig opp. Kommer hjem uthvilt og med overskudd Har også Kilimanjaro som et mål men ser ikke helt at det blir tid til det i løpet av neste år - men ting kan jo endre seg
  14. Kolibri

    Icebug

    De ser helt identiske ut med de jeg har som heter "monster grip" - enig i at de er fantastiske Latskapen i meg tenkte bare at det kanskje var eeeeenda enklere hvis piggene allerede satt fast på skoene når jeg tok de på men jeg innser at jeg kanskje bør være fornøyd med fjellsko og brodder
  15. Kolibri

    Icebug

    Takk for svar Vil det si at du tenker de har bedre funksjon på vei enn på snø/is i bratt terreng? Ser at det er utrolig mange forskjellige modeller fra Icebug, hva heter den du har?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.