Gå til innhold
 • Bli medlem

knaus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. I USA er det vanlig at man må booke og betale for en fastsatt teltplass på forhånd. Jeg holder meg langt vekke fra nasjonalparkene den dagen det blir slike tilstander.
 2. knaus

  Vanntett...

  Fake er det ikke, men et slikt belegg blir slitt bort på null komma niks, så noen bruksverdi har det nok ikke enda.
 3. Det ser ut til at det har en form for barduneringsfester på bildene her. Der finner du også litt mer info, som f.eks at det vistnok er en meter langt i nedpakket tilstand.
 4. Som sagt, sjekk ut fly med oss, de var også innom besseggen. Skal du gå over halve landet eller?
 5. Jeg vet at tv2 fløy over prekestolen og trolltunga for noen dager siden. Sjekk ut video: [Hidden Content]
 6. Nei, men det finnes utallige slike billige kinatelt. [Hidden Content] [Hidden Content] Du får dette teltet fra North Face til 800kr på XXL dersom du heller vil gå for kjent merkevare. Husk at spesifikasjonene på kinating ofte bare er sprøyt.
 7. Fjellheimen camp 2 er visstnok 5cm lavere enn fjellheimen 3. Se her.
 8. Det å true med søksmål mot negativ omtale i et forum er jo helt sinnssykt! På en patetisk og ynkelig måte har de klart å rævkjøre sitt nye renommé ned i graven, det tok ikke lang tid. Minner meg litt om denne saken. En amazon forhandler truet med søksmål mot en kunde etter en negativ anmeldelse, og det endte med at butikken ble kasta ut av amazon.
 9. Jeg er også ute etter et billig enmannstelt og har sett på nordmarka 2 og stormbreak 2 ettersom de begge er på "tilbud" til 999. Heller mest mot stormbreak 2, men er litt skeptisk til hvordan det vil takle vær og vind. Det ser ikke ut til at det er noen bardunfester og ytterduken går ikke helt ned til bakken. Noen som har erfaring med teltet?
 10. Det er selvfølgelig rom for skjønn. Ingen politimann ville gitt deg bot for å fyre bål i en halvmeter snø selv om det er fullt bålforbud...
 11. Lynet vil bare gå rundt plastkoppen. Tenk hvor mange hundre meter det allerede har gått gjennom luften, en liten plastkopp har ingenting å si. Det du sier er at det er trygt å gå rundt å veive med en golfkølle eller en fiskestang i tordenvær, du er jo tross alt isolert fra bakken...
 12. Jeg ser ikke helt hvordan det skal hjelpe. Lynet har gått flere hundre meter gjennom luften og vil ikke stoppes av en plastkopp. Jeg vil tro at det faktisk er en ganske farlig løsning ettersom lynet da vil kunne gå gjennom kroppen din istedenfor rett ned i bakken om du er i kontakt med stangen.
 13. Spennende, har sett at det er bilvei på toppen der. Er det mulighet for menigmann å ta turen i denne tunnelen? Litt kjipt å ta nedturen gjennom tunnelen og finne ut at den er sperret av i bunn...
 14. knaus

  Hodelykt

  Anbefaler å kaste batteriene som kan følge med slike billiglykter rett i eletronikkavfallet og kjøpe kvalitet. Det er ikke verdt brann og eksplosjonsfaren det innebærer. Bare se her hva som kan befinne seg inni batteriene. Disse er de beste på markedet for øyeblikket. De fåes også i "protected" utgave, noe som absolutt er anbefalt, men pass på at de får plass i lykten.
 15. Nå har ikke jeg testet de lyktene selv, men jeg har en følelse av at de er sterkt overpriset med tanke på hvor billig teknologien som sitter i dem er. Det ser heller ikke ut som kjølinga er noe serlig bra, men jeg kan jo selvfølgelig ta feil. Finner du ut at du trenger mer enn 3000 lumen under nedfarten kan du alltids feste en lommelykt på hver side av hjelmen. Du får gode lykter på 900 lumen for godt under 200kr.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.