Gå til innhold
 • Bli medlem

Fjellfrøkna

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fjellfrøkna

 • Bursdag 05. des. 1984

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

939 profilvisninger
 1. Turen skal foregår til sommeren:)
 2. Hei folkens Vi planlegger en 3-4-5 dagers tur i indre troms (reisadalen og/eller dividalen) langs nordkalottruta. Helst 1 overnatting i hytte. Noen som har forslag/tips/ideer ang en slik tur? Forslag til hytter? Fiskevann? Ruter? Skal ha telt med så trenger ikke være fra hytte til hytte tur. Tips mottaes med takk:)
 3. Når det gjelder liggeunderlag så tror jeg det må holde for meg med vanlig liggeunderlag, men helt sikkert bra med ordentlige ulltepper til ekstra kalde dager. Event kan man brette pleddene og legge de inni soveposen slik man ligger direkte på ull, det tror jeg må være bra. Ruller man posene sammen hjemme med pleddet inni så er det bare å rulle ut når man skal legge seg. Men må kanskje bruke en annen pakkpose da.
 4. Prøvde å lese bloggen din, men det blinket bare i skjermen, så fikk ikke lest den. skal prøve å få den opp på pc.
 5. Så på kifaru sammenleggbar ovn, det så veldig bra ut, men skjønte ikke helt hvordan man skal vite hvor mange rør man trenger osv.. men skal undersøke det videre. har laget meg en pulk av biltema brett og tau og aluminiumstylter (!) Så forhåpentligvis funker det og så kan jeg bruke litt mer penger på lavvo/ovn.
 6. Høres veldig deilig ut med en tentipi, men litt over mitt budsjett dessverre...hvis jeg ikke finner noe brukt
 7. Takk for mange gode tips, har veldig lyst å kjøpe en ordentlig lavvo, skal se om der er noe brukt i markedet og.
 8. Hei. Noen som har erfaring med lavvo vinterstid på tur? En lavvo vil jo være tung å dra med seg, men kan det være verdt det for kosen sin del med bål og god plass? Noen som har erfaring med forskjellige merker? Setter pris på all tilbakemld/tips:)
 9. Etter mye fram og tilbake ble det et Helsport rondane superlight 3. blir spennende å prøve!
 10. Har tenkt på nordmarka teltet, men liker ikke forteltet. vil ha et med åpning på siden, ser mest praktisk ut med tanke på bagasje og hunder. Har tenkt på fjellreven akka og, men er "bekymret" for vekten. Men er i relativt god form og skal ikke gå på ekspedisjoner akkurat...
 11. Takk for gode tips og opplysninger, har nesten bestemt meg
 12. Er det noen som vet om fjellheimen to er lavere "under taket" enn fjellheimen 3?
 13. Takk for gode tips, skal undersøke videre og forsøke og bestemme meg:)
 14. Hei. Jeg trenger litt hjelp, jeg skal kjøpe meg telt for første gang og det er forferdelig mye å velge mellom! Jeg har sett på fjellreven abisko, noen som har erfaring med det? Jeg planlegger tur alene, men enmannstelt er ikke aktuelt, må ha litt mer plass. hvis jeg først skal dra på et telt så må det romme litt (ihvertfall meg, bagasjen og to hunder). Men teltet må veie under 3 kg. Har ikke noen erfaring med kjøp av telt så alle tips mottaes med takk. Men maxpris er vel satt på 4000. Men finnes der billige gode alternativer vil jeg helst høre om de
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.