Gå til innhold
 • Bli medlem

Casper

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hvilken vei er den lettest/raskest når man skal ned igjen? Blir det å gå Stølsnosbreen og ned til Andrevatnet eller kan man gå langs brekanten nedover?
 2. sykt fine bilder! Noen som vet hvor når det er bart i romsdalen?
 3. Et så bra svar at jeg blir flau over meg selv!
 4. anbefaler Dri3-jakkkene til Norrøna. De er ganske luftige til å være så vanntette. Og dessuten mye billigere enn Gore-Tex, samtidig som de gjør jobben bra nok. Eneste ulempen er at den ikke er like slitesterk. Så lenge du ikke skal klatre så passer den likevel til de fleste. Du får mye for pengene av Missing Link også!
 5. Noen som har erfaring med Black Diamond Contact? Ser de er veldig lette og beregnet for mykere sko. Blir det upassende hvis det blir så bratt at man må sette stegjernene i isen? Er det veldig stor forskjell på straps og step-in? er på utstyrjakt til Island peak
 6. De fleste kjenner at det klemmer mere rundt stortåa enn på lilletåa. Kanskje er det fordi du har så aggressive sko. Eller har du kanskje litt brede føtter? Anbefaler Evolv Pontas. Hvis du kjøper den eldre modellen med bare to borrelåser så får du mye for pengene! Har snakka med både erfarne og nybegynnere som er fornøyde med dem. Og har de selvfølgelig selv Noen som har gode tips til å fjerne lukt fra klatresko?
 7. Går det an å feste Grivel G12 på lærsko som Alfa Walk king?
 8. Hvordan er det med lærsko 6000moh? De er store nok til at jeg kan bruke flere par med sokker inni, men jeg vet ikke om jeg kan bruke stegjern på dem enda. Har et par Alpha walk king som jeg håper på å kunne få brukt på Island peak og Mera peak. Og forhåpentligvis Ama Dablam også....
 9. Casper

  Romsdalshorn

  Vet du om en god klatrefører for området også?
 10. Hvordan gikk det på turen? Var det gjennom arrangør eller på egenhånd? Tips?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.