Gå til innhold

Jan Arne

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  127
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Jan Arne vant dagen sist Mars 27 2015

Jan Arne hadde mest likt innhold!

Om Jan Arne

 • Bursdag 30. april 1970

Nylige profilbesøk

787 profilvisninger
 1. Jan Arne

  Sovepose som lukter fugl

  Jeg kjøpte den rimeligste helsport dunsoveposen og den luktet død og helvete av råtten fugl. Leverte den tilbake på xxl og fikk ny,men denne luktet faktisk ennå verre. Hvorfor de luktet vet jeg ikke,men tviler på at man finner så mange dyre dunposer som lukter død og begravelse.
 2. Jan Arne

  Jakttvillingene

  Det er vel ingen som har påstått at det er galt å dra hjorten etter geviret og lage mat av den,er det det ?
 3. Jan Arne

  Jakttvillingene

  Jeg foretrekker nå jegertvillingene fremfor han duden som dro hjorten etter geviret ned til gården og opp i gryta,men hver sin smak.
 4. Jan Arne

  Fjellreven akka dome 3

  Akka Dome er et helårstelt og står fjellstøtt i sterk vind. Tre mann går greit i dette teltet. Ventilasjonsmulighetene er veldig gode.. Forteltene er så store at det er god plass til matlaging samt oppbevaring av noe utstyr.
 5. Jan Arne

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Var på isfiske i går i grensetraktene sammen med min kompis Frank. Isboret ser langt ut,men det var på håret at det holdt selv om vi måket oss helt ned til isen. Frank(190) med isboret.
 6. Jan Arne

  Hjelp til valg av kuppeltelt

  Her får du et lite innblikk i størrelsen på akka dome 3. Jeg vil tro det er akkurat passe til dere. Teltet står stramt og fint uansett vær. I følge fjellreven så skal innerteltet være ca.225 *180 så liggelengden skulle være grei.
 7. Jan Arne

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Teltplassen fra i går. Ses som en svart prikk nede på isen. Grensefjellene i Hattfjelldal kommune. T
 8. Jan Arne

  Jakttvillingene

  Hauevis med negative kommentarer har det kanskje vært "mæn dæ e no bære nån få surkukæ" som har stått for dem alle heldigvis.
 9. Jan Arne

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Indre Helgeland,grensestrøkene i går
 10. Jan Arne

  Tosbotn

  Hvor er det siste bildet der tatt ?
 11. Jan Arne

  Jakttvillingene

  Hva vil det si at du tok til fornuft ?Gikk du over på vegetarkost,eller fikk du andre til å begynne å drepe "kjøttet" for deg ?
 12. Jan Arne

  Jakttvillingene

  Huff for noen umoralske blodtørstige fjortiser dette er,og for ikke å snakke om for et dårlig ordforråd de har.
 13. Jan Arne

  Jakttvillingene

  Så enkelt er det nok ikke Bergmann. Du må jo ha tatt jegerprøven for å kunne bli l lisensjeger,og du må ha godkjent skyteprøve for storvilt(unntatt ved jakt på gaupe hvor du kan bruke hagle). For å få godkjent skyteprøve må du vel også ha dokumentert noen obligatoriske turer på skytebanen i løpet av året mener jeg.
 14. Jan Arne

  Jakttvillingene

  Hvorfor det ?
 15. Jeg er i utg.punktet imot dyreparker men jeg har innsett at vi må ha de,og at de på flere måter er viktige. Jeg tror bl.a. det er lettere for mennesker å bli glade i dyr de har sett "live",kontra på tv eller i en bok,og jeg tror det kommer de ekte ville dyrene til gode ved at de tas bedre vare på. Jeg tipper at hvis alt av ville dyr i fangenskap hadde blitt forbudt hadde mannen i gata for glemt dem. Når det gjelder trening av hund på dyreparkbjørn så er jeg i utg.punktet også mot dette,men ser at det er nødvendig med tanke på at vi skal ha bjørn i Norge.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.