Gå til innhold
 • Bli medlem

Jan Arne

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  128
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Jan Arne vant dagen sist 27. mars 2015

Jan Arne hadde mest likt innhold!

Om Jan Arne

 • Bursdag 30. april 1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Mosjøen

Nylige profilbesøk

1 150 profilvisninger
 1. Jeg kjøpte den rimeligste helsport dunsoveposen og den luktet død og helvete av råtten fugl. Leverte den tilbake på xxl og fikk ny,men denne luktet faktisk ennå verre. Hvorfor de luktet vet jeg ikke,men tviler på at man finner så mange dyre dunposer som lukter død og begravelse.
 2. Det er vel ingen som har påstått at det er galt å dra hjorten etter geviret og lage mat av den,er det det ?
 3. Jeg foretrekker nå jegertvillingene fremfor han duden som dro hjorten etter geviret ned til gården og opp i gryta,men hver sin smak.
 4. Akka Dome er et helårstelt og står fjellstøtt i sterk vind. Tre mann går greit i dette teltet. Ventilasjonsmulighetene er veldig gode.. Forteltene er så store at det er god plass til matlaging samt oppbevaring av noe utstyr.
 5. Var på isfiske i går i grensetraktene sammen med min kompis Frank. Isboret ser langt ut,men det var på håret at det holdt selv om vi måket oss helt ned til isen. Frank(190) med isboret.
 6. Her får du et lite innblikk i størrelsen på akka dome 3. Jeg vil tro det er akkurat passe til dere. Teltet står stramt og fint uansett vær. I følge fjellreven så skal innerteltet være ca.225 *180 så liggelengden skulle være grei.
 7. Teltplassen fra i går. Ses som en svart prikk nede på isen. Grensefjellene i Hattfjelldal kommune. T
 8. Hauevis med negative kommentarer har det kanskje vært "mæn dæ e no bære nån få surkukæ" som har stått for dem alle heldigvis.
 9. Indre Helgeland,grensestrøkene i går
 10. Jan Arne

  Tosbotn

  Hvor er det siste bildet der tatt ?
 11. Hva vil det si at du tok til fornuft ?Gikk du over på vegetarkost,eller fikk du andre til å begynne å drepe "kjøttet" for deg ?
 12. Huff for noen umoralske blodtørstige fjortiser dette er,og for ikke å snakke om for et dårlig ordforråd de har.
 13. Så enkelt er det nok ikke Bergmann. Du må jo ha tatt jegerprøven for å kunne bli l lisensjeger,og du må ha godkjent skyteprøve for storvilt(unntatt ved jakt på gaupe hvor du kan bruke hagle). For å få godkjent skyteprøve må du vel også ha dokumentert noen obligatoriske turer på skytebanen i løpet av året mener jeg.
 14. Jeg er i utg.punktet imot dyreparker men jeg har innsett at vi må ha de,og at de på flere måter er viktige. Jeg tror bl.a. det er lettere for mennesker å bli glade i dyr de har sett "live",kontra på tv eller i en bok,og jeg tror det kommer de ekte ville dyrene til gode ved at de tas bedre vare på. Jeg tipper at hvis alt av ville dyr i fangenskap hadde blitt forbudt hadde mannen i gata for glemt dem. Når det gjelder trening av hund på dyreparkbjørn så er jeg i utg.punktet også mot dette,men ser at det er nødvendig med tanke på at vi skal ha bjørn i Norge.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.