Gå til innhold
 • Bli medlem

Joakim77

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Joakim77

Nylige profilbesøk

608 profilvisninger
 1. Et annet alternativ du kan vurdere er FjellrevenAkka Dome 2. Veier noe mer med sine 3,6 kg, men da har du et meget romslig telt. Er 130 cm innvendig og har 2 fortelt på 80 cm. Høyden er 105 cm. Virker som det har meget slitesterke materialer, spesielt i bunnduken.
 2. Har akkurat kjøpt en slik, men ikke prøvd den på tur ennå. Har lastet opp med 25 kilo for å teste bærekomforten, og den virker å være veldig bra. Ellers virker det som en robust sekk med fine løsninger. Liker spesielt godt festemulighetene i hempene foran på sekken, samt delbar frontlomme med rikelig med plass. Det jeg ikke liker er at det ikke er lett å få tak i vannflaska fra en av sidelommene. Dette kan man dog kompensere forv ved å bruke det integrerte drikkesystemet.
 3. Har også Gossamer Gear Mariposa. Veldig fornøyd med sekken. Har gått noen langturer med denne og bærekomforten er upåklagelig. Hadde nok opp mot 16-17 kg i sekken ( uten å ha veid). I tillegg er det gode sidelommer med stretch. Eneste minuset er at det er litt kronglete å få tak i saker nederst i sekken pga rulletopp og ingen frontåpninger.
 4. Har akkurat bestilt meg et Saitiris til en familie på 4. Som jeg kan se må det da gå ann å ligge på tvers i det, da blir bredden 245 og lengden 220. Det er vel mest praktisk at ungene ligger ute i sidene, da de er kortest. Eller skrår det for mye, slik at dette ikke går?
 5. Fikk kjøpt en MSR Whisperlite Universal på XXL. Kunne ikke la sjansen gå fra meg, når den kostet rett i overkant av 800kr.
 6. Joakim77

  Tarptent

  Jeg har et Moment Dw fra Tarptent. Valgte utgaven med tett innertelt. Det veier ca 1,1 kg med ekstra stangbue og plugger. Har ikke fått testet det skikkelig ennå, men ser ut som et meget bra telt. Det er 2 innganger og 2 yttertelt. Ytterteltene er justerbare, slik at man kan tilpasse de etter behovet. Er god plass til 1 pluss hund i i innerteltet. Ser ut som om det er god plass å koke i ytterteltet hvis man justerer det. I tillegg er det meget rask å sette opp med kun 2 plugger. Kan også fungere som selvstående med ekstra stangbue. Vet det er folk som har modifisert teltet med ektra pluggfeste
 7. Takk for gode tips:) Tenkte bare på 4 pluggfester totalt, men jeg tror jeg følger rådet ditt og venter. Teltet virker jo solid, selv med kun 2 plugger. Kan ta med barduner hvis det er usikkert vær.
 8. Har akkurat mottatt et Tarptent Moment DW fra USA. Tenkte jeg skulle få sydd på 4 pluggfester på langsidene for å gjøre teltet ennå mer motstandsdyktig mot vind. Er det noen som har tips til hvordan dette kan gjøres, og hvordan materialer som kan brukes? Er litt redd for å "ødelegge" duken, eller at det ikke blir bra.
 9. Tarptent Moment DW er på tur:) Ser ut som et spennende telt.
 10. Jeg har også Wiglo LT4 og er enig i mye av det Eirik skriver. Det er mulig å dele teltet mellom 2 eller 3, da innerteltet kan taes av. I tillegg må jeg nevne at luftemulighetene er helt suverene, da det er 3 fortelt med myggnetting samt lufting i toppen. Har hatt noen turer med det med familien på 4 , pluss hund. Tror aldri jeg får kona til å gå tilbake til Fjellheimen 4 camp, så får man heller bare ta den ekstra vekta med seg for å komme seg på tur:)
 11. Ser at Gmax ennå har 70% rabatt på The North Face Zero jakke. Dette er ei lett Proshell jakke, som skal tåle en del regn og bruk. Kjøpte en slik selv, og selv om den er kun prøvd på virker den bra.
 12. Har akkurat hatt min første natt med familien på 4 i Bergans Wiglo 4LT. Synes det er et fantastisk telt. Takhøyden er god over hele innerteltet, god plass til 4, godt med lagringsplass og god mulighet for lufting. Bakdelen med slike telt er selvfølgelig vekta på 6,1 kg med innertelt, men synes det er verdt det når hele familien er på tur. Har også et Fjellheimen 4 camp, men den ekstra plassen og takhøyden i Wiglo er helt klart fordelaktig med unger på tur.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.