Gå til innhold

Kristian den ukristne

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  118
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kristian den ukristne

 • Bursdag 10. juni 1982

Nylige profilbesøk

788 profilvisninger
 1. Kristian den ukristne

  Skåla, noen som har gått i det siste?

  Noen som vet hvor mye snø det er på toppen av Skåla nå? Greit å gå enda?
 2. Kristian den ukristne

  Små hull i innerduken på Helsport fjellheimen xtrem 3 camp

  Litt info for de som kan komme til å lese denne tråden senere. Sendte Helsport mail like etter denne tråden ble startet, fikk raskt svar og adressen til serviceavdelingen deres for reklamasjon. Vært mye på reise/jobb etc i det siste så tok litt tid før jeg rotet meg til å sende avgårde innerteltet. For 1,5 uke siden fikk jeg postet det og i dag kom innerteltet i retur, meget fornøyd med hvor raskt de jobber. Helsport har byttet ut hele døren der borrelåsen hadde skadet stoffet og montert på andre del av borrelås slik at den kan beskyttes så den ikke gjør skade igjen. (Burde vært slik fra første stund så håper og regner med de endrer design etterhvert) Terningkast 6 på service
 3. Kristian den ukristne

  Fiskekort, en investering eller svindel?

  Har ikke problem med å betale for fiskekort så lenge det er greit å finne ut hvor/hvordan det kan kjøpes. Massevis av billige fiskekort å få kjøpt, og en del gratisvann også om man ikke kan/vil betale. Men hadde gjerne sett at det var mulig å betale en årlig sum for ett kort som dekket alle vann i norge, bare for å gjøre det enkelt for de som beveger seg over større områder.
 4. Kristian den ukristne

  Brudd i stålkantene på Åsnes fjellski

  Hvor gamle var de/produksjonsår?
 5. Kristian den ukristne

  Brudd i stålkantene på Åsnes fjellski

  Ikke noe å si på kundeservice når en får nye ski når de gamle ser så "velbrukt" ut Har gått å vurdert fjellski en stund, men ikke klart å bestemme meg delvis pga problemene med knekte stålkanter som en del rapporterer. Nå blir det nok ett par Åsnes ski.
 6. Kristian den ukristne

  Er dette et OK telt?

  3-Camp er perfekt for 2, og langt mer en OK. Kan ikke se for meg 1,87 skal være noe problem, er selv kun 1,73 men har masser av plass til overs.
 7. Kristian den ukristne

  Hjelp - Regntøy eller ikke på langtur?

  Skalljakke uten tett bukse resulterer jo som oftest I å bli gjennomvåt fra der jakken slutter, går jo greit sommerstid om du har tid til å vente på at buksen tørker eller kan ligge I teltet å vente på bedre vær, men ville ikke vært uten en vanntett bukse på 7-10 dagers tur. Vet ikke hva du legger I billig regnbukse, men en av min beste investeringer har vært Bergans Superlett buksen min. Kostet 900kr, veier ca 300g, har holdt meg tørr selv etter flere timer og tar ikke mye plass I sekken.
 8. Kristian den ukristne

  Is te pulver

  Det forklarer jo sitt
 9. Kristian den ukristne

  Kristian den ukristne

 10. Kristian den ukristne

  Små hull i innerduken på Helsport fjellheimen xtrem 3 camp

  Har sendt de en mail, lurte bare på om det ikke mangler andre del av borrelås på innsiden her? Har ikke klart å finne noe bilde fra denne delen av teltet.
 11. Kjøpte i vinter ett Helsport fjellheimen xtrem 3 camp som i dag skulke få sin første natt ute. Ble mildt sagt meget overrasket da jeg oppdaget flere små hull i området rundt borrelåsen på dør i innertelt. Er det virkelig meningen at borrelåsen her skal kunne ligge å gnage på teltduken? Må døren være rullet sammen for at borrelås ikke skal ligge mot innerteltet?
 12. Kristian den ukristne

  Opptrening av sofahund, husky

  Ta det rolig I starten så den ikke blir skadet, formen kommer langt raskere enn muskel/senefester. Bokseren min har operert begge knær TPLO og har måttet trenes opp to ganger, største utfordringen var å holde igjen. Om den kun er vandt med å gå 3 x 15min luffeturer er den nok ganske undertrent men vil raskt bli I bedre form. Start med å øke de daglige turene gradvis før du begynner med langtur. Øk turene 5-10min I uken 2-3 uker fremover så er den nok klar for en litt lengre tur I uken etter det, og I løpet av 2-3 måneder er den nok på top igjen.
 13. Kristian den ukristne

  Hvilken frysetørket kaffe er best?

  Støtter denne, kjøpte meg en slik http://www.outnorth.no/primus/lite-plus-un-blue#NoColor + en tilhørende presskannelokk, super kaffi på få minutter og tar liten plass.
 14. Kristian den ukristne

  Røverkjøp og gode tilbud

  25% på fottøy på fjellsport.no Kode fsfot25
 15. Kristian den ukristne

  Hvor mye klær på i soveposen?

  Har heller aldri forstått de som mener at minst mulig klær skal holde deg varmest I soveposen, strider mot både fysikk og logikk. Men når det er sagt bør en velge sovepose med temperaturgrense som ikke krever at du har på deg alle klær for å holde varmen, for da har du ingen sikkerhetsfaktor om det skulle bli mye kaldere enn planlagt. Husk også at det er mye å hente på lue, hansker og ekstra sokker samt isolering fra underside før en presser seg ned I soveposen med dunjakke etc.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.