Gå til innhold
  • Bli medlem

T_Tovang

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om T_Tovang

Nylige profilbesøk

1 006 profilvisninger
  1. Ser ganske fantastisk ut dette liggeunderlaget. Det fungerte på en tur Alaska på tvers: http://komud.dk/jr-gear-zeon-mat-standard-et-overraskende-oppusteligt-underlag En nettbutikk i Norge (www.seuf.no) selger det for kr. 649,-. Har noen handlet der og kan gå god for butikken eller har erfaringer fra denne liggeunderlag prosenten?
  2. Hva med lysende teltplugger: http://m.aliexpress.com/item/1070122512.html Selvlysende teltbarduner finnes på samme sted.
  3. Dra til sia... Frista var forbokstaven! Jeg kommer! Gleder meg! Fantastisk vær, snø og filming! Bra kjøring også! Fortsett å nyt livet. Og du må forbrede deg på å krysse noen spor til neste år...
  4. Den er god i plussgrader, men ikke god nok om vinteren. Jeg prøvde i minus 25 og det var så godt som umulig å få inn luft! Så jeg skal investere i en slik pose før det igjen blir kaldt.
  5. Endel snø på vei opp på Helgehaugen nord i Nordmarka. En av få topper over 700 moh i marka. Ble truger nesten hele veien. Fantastisk morgen med buldring fra orrhanaleik i skauen. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
  6. Har heller aldri fått gnagsår etter at jeg byttet til Alfa Skarvet. Er strålende fornøyd!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.