Gå til innhold
  • Bli medlem

stianmedsekken

Aktiv medlem
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

stianmedsekken vant dagen sist 15. oktober 2014

stianmedsekken hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

119 Excellent

Om stianmedsekken

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Nylige profilbesøk

1 697 profilvisninger
  1. Her er et bilde av bjørnen som ikke lot seg skremme. Trygve heter den, og ble velkjent som en skikkelig ramp etter innbrudd både i hytte og baren i Pyramiden.
  2. Når det gjelder 70 skudd så var det en litt spesiel situasjon der vi evakuerte en leir med studenter pga en veldig innpåtrengende bjørn. Den måtte til slutt skremmes vekk av helikopter. Ville ALDRI hatt med så mye skudd på tur haha. Var heller ment som et eksempel på at det finnes mye ulike reaksjoner fra bjørnene der ute. Om du har mulighet så er dobbel snublebluss en god løsning. At du har to høyder, men det krever mye utstyr som nå for tiden er vanskelig å få tak i desverre. Du starter turen utenfor område 10 så da må du få turen/opplegget godkjent av sysselmannen. Med en god plan er det vanligvis ingen problem å få tillatelse.
  3. Dette er en veldig vanlig tur å gå. Går mange slike hvert år med ulike guide firma. Er ingen problem å holde seg unna vanskelige breer på denne turen. Om du kjenner på bjørnefrykten er hund en veldig god investering så lenge du vet at den larmer på bjørn. Signalpistol er et must da den fungerer mye bedre for å skremme bjørn enn rifleskudd. Har selv møtt bjørn som ikke lot seg skremme av 70 signalskudd, men i de fleste tilfeller går det greit å skremme de vekk. Problemet dukker opp om den buser inn ileiren din mens du sover. Snublebluss fungerer ikke alltid. De siste ulykkene med bjørn har alle vært med snublebluss.
  4. Her er en ny GoPro snutt fra Svalbard: https://vimeo.com/127835901
  5. Ville bare dele en liten film fra solformørkelsen på Svalbard: https://vimeo.com/122763185 Uten tvil en av de sterkeste naturopplevelsene så langt i livet:) http://www.stianmedsekken.net
  6. https://vimeo.com/95422419 Her er en gopro film fra Svalbard:) http://www.stianmedsekken.net
  7. Hjertelig takk @T_Tovang. Godt å høre at det frister.. her er det mer enn nok plass!
  8. Her er en liten snutt jeg lagde i starten av mai. Deler den her i håp om å friste flere til å ta turen nordover for å oppleve de fantastiske topptur muligheten som finnes på Svalbard. Finner ikke helt ut hvordan jeg legger filmen inn her så her er link: http://vimeo.com/95422419 http://www.stianmedsekken.net
  9. Helt fantatsisk laget!!! Takk for at du delte den:) http://www.stianmedsekken.net
  10. Herlig tekst. Er selv en stolt tungvektspakker! Godt det finnes flere der ute:) http://www.stianmedsekken.net
  11. Da er denne ruten perfekt @Imp Den er helt sinnsykt luftig uten å være veldig teknisk krevende!
  12. Takk for det @Gnukk_og_ute Den ryggen er nok ikke for de som har høydeskrekk. Helt fantastisk luftig!
  13. Tusen takk for det @Imp Veldig gøy at du likte bildene, men det er umulig å fange naturen der på film så du må helt klart pakke sekken og komme deg dit:)
  14. Steigen er virkelig en unik fjellkommune @Vagvær.. Om jeg noensinne flytter ned fra Svalbard blir det i det området jeg slår meg ned. Garantert!!!
  15. Sikkert mange som så Monsen på villspor tidligere i år. I helgen var jeg på tur i samme området og gjennomførte siste delen av ruten til Monsen. Dette er en tur jeg virkelig vil anbefale..utsikten er nesten umulig å slå Her er bilder og tekst fra turen om du vil ta en titt: http://www.stianmedsekken.net/2014/10/steigen-med-brge-ousland.html
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.