Gå til innhold

komfotur

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Helsport snøplugger vs. e-bay snøplugger?

  Hilleberg m/snor 54g stk
 2. Vinter liggeunderlag?

  Reinsdyr er fine sånn. Det hadde ikke blitt rare smørekniven av leggbeinet til husdyret mitt ihvertfall
 3. Jeg måtte i en 6 mnd periode bruke de som er avbildet her, med hvitt lokk, hver 14.dag. De lekker urovekkende ofte😱
 4. Det var da voldsomt til rabatterte priser og det der da😄
 5. Stemme er gitt. Lykke til
 6. Hva har du kjøpt nå!

  Da ble det en Rab Neutrino 800 pose på Sjefa i huset. Fjellsport fristet for mye med tilbud sovepose idag.
 7. Løsning for barduner

  Nå er det igrunn hempene, til å huke de utvendige stengene som Allak har, som mine barduner er mest glad i. Ikke hverandre. Kan det fikses på en grei og billig måte, så gjøres det gladelig. Og får jeg @Tessatroll til å leve litt lengre pga en god skratt, så er jo det enda bedre😉
 8. Løsning for barduner

  Bare å låne Det viktige er å få plasthylsa til å gå tregt på snora. I mitt tilfelle har jeg brukt 3mm snor og en plastslange med innvendig mål Ø5mm. Gjenstår å se om plasthylsa holder spensten eller om alt blir slakt og slappt. Men, nå skal de bare holde bardunene samlet ved oppsett og nedpakking. Av vane brukes alltid alle barduner når teltet er i bruk.
 9. Valg av DAB radio

  Jeg endte også opp med denne Sony radioen. Grei nok lyd og batteri varer overraskende lenge. Jeg synes at den er oppladbar via USB er knall bra👍 Kan lade i bilen, solcelle panel eller Powerbanken som ofte er med uansett. Beste av alt liten og lett👌 For å sammenligne med noe de fleste her kjenner størrelsen på.
 10. Løsning for barduner

  Aha! Nå forstår jeg hva du mener @Mareng Du mener det er 6 lange barduner som sløyfer seg slik: telt-plugg-telt? Nei, det er 12stk. 2 barduner pr plugg. Ihvertfall på mitt Allak som er fra i år og en venn sitt Soulo som er fra 2015.
 11. Løsning for barduner

  Mulig jeg misforstår deg @Mareng Men jeg har helt likt system som på videoen, har bare lagt til noen gram ekstra. Med 12stk løse barduner som Allak har, synes jeg det ofte ble krøll med å ha de slengede løse. De henger seg opp i stangkroker og havner på feil side av stenger. Rart med det når det blåser kraftig og mørket nærmer seg. Blir irritert av sånt unødvendig tull. Derfor lagde jeg 12stk av disse her, som jeg kveiler opp og samler hver bardun i.
 12. Løsning for barduner

  Har ikke delt opp noe orginalbardun på teltet. Hadde liggende 25m bardun (kjekt å ha) som jeg tok 12stk biter av.
 13. Løsning for barduner

  Etter å ha blitt vant med Helsport sine strikker til bardunene, synes jeg Hilleberg sin løsning er ett steg tilbake. Idag har jeg lagd en billig variant for å prøve å få litt system på alle meterne med barduner som slenger rundt ved oppsett. Spylerslange fra Jula som har Ø5mm innvendig + Hilleberg bardun 3mm. Håper plastikken til slangen ikke utvider seg så veldig.
 14. Har jeg fått med meg alt da?

  Hadde vært fint å kunne vrenge det røde vinterteltet og vipps så var det blitt til et grønnt sommertelt. Går det ann å spraymale det innvendig med motsatt farge av utvendig?
 15. Hilleberg Allak

  Stengene 43cm for å være helt nøyaktig
×