Gå til innhold
  • Bli medlem

Zarathustra

Aktiv medlem
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om Zarathustra

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hvis jeg tenker hovedsakelig å fiske i ferskvann og stå på land er en slik stang som denne "bedre"?
  2. Har vurdert lenge å prøve meg på ferskvannsfiske. Men jeg har null peiling på stenger. Har sett på noen brukte stenger med kastevekt på 20 til 50g. Er dette overkill for ferskvannfiske da målet ikke er å fange svære fisk? Vil det påvirke fiske på mindre fisk? Vil gjerne ha én allround-stang som kunne brukes til sjøfiske også...
  3. Var på Byrkjedalstunet for noen år siden og ble forelsket i omgivelsene. Er det mange turstier i området?
  4. Er det området hvor det pleide være en gård for lenge siden? Da jeg var liten stod det rester av en gammel, rusten traktor der også. Ofte ølbokser og andre rester fra fest der vet jeg...
  5. Takk. Da går man gjennom porten fra Myrland, ikke sant? Ikke tilbake over feristen? Er det skiltet mot Lundekvam? (synes å huske skilt mot Lundekvam). btw er det kjent som "gamle marker"?
  6. Hadde håpet på en telttur i sommer og har alltid vært forelsket i Vårlivarden og omegn. Finnes det noen gode teltplasser i det området som noen har erfaring med?
  7. Prøvde å finne noe sted å telte nord i Kalvsjøen men klarte bare å komme meg ned til vannet på sørsiden og der stoppet tilsynelatende noen vei videre (den ene plassen på sørsiden var allerede okkupert). Hva er trikset?
  8. Takk. Den kom etter hvert når jeg fiklet litt med ventilen.
  9. Kjøpte min første "primus" for en stund siden og ventet selvsagt til kvelden før utflukt til å teste den. Gjør jeg noe galt eller er den defekt? Jeg skrur på toppen på primustanken, hører at det hisser med gass og trykker inn tenneren. Det kommer gnist men ingen flamme. Hjelp!
  10. Er Grua-Maridalsvannet mulig hvis jeg tar toget lørdag formiddag/middag og må være tilbake søndag kveld eller bør jeg satse på et mer sørlig startsted?
  11. Pga tidsklemma må turen kortes ned litt. Noen som har noen gode forslag til en tur med én overnatting som ender i Maridalen evt gode teltsteder på veien? Må dra lørdag formiddag og være tilbake søndag kveld.
  12. Skummelt. Litt n00b spørsmål, men når en vei er merket privat men står på kartet (altså en hvit linje) er den fremdeles mulig å bruke, ikke sant? Ellers ville den kanskje ikke stått der? Ser jo at flere av veien rundt Åklungen er merket som privat vei. Prikket linje er skogsti? Og har du noen forslag til en rute fra Grua til Maridalen jeg kan bruke some template for en tur?
  13. Jeg kjøpte det kartet på fredag. Det er nettopp det kartet jeg mener med "Nordecas kart" tidligere og på dette er det en blåmerket sti på østre side av Harestuvatnet. Men samma kan det være siden det uansett virker som en kjedelig sti langs riksveien.
  14. Hvor mange overnattinger eller dager snakker vi om på disse to turene fram til Maridalen ca?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.