Gå til innhold
  • Bli medlem

marialini

Aktiv medlem
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om marialini

Nylige profilbesøk

639 profilvisninger
  1. Godt å vite at det ikke kun er mitt som lukter! Hvis du blåser underlaget opp og holder det opp mot lyset, kan du se hvor dunet befinner seg. I morges våknet jeg med null dun under overkroppen. Var heldigvis ikke en kald natt, men kjipt å ikke kunne stole på underlaget!
  2. Nei, har nok syndet endel der dessverre. Men tror du problemene skyldes fukt? Og kan underlaget reddes nå? Jeg syns det er stress at jeg må jobbe dunet på plass når det skal brukes og ikke være helt sikker på at de er godt fordelt (=kulde)
  3. Har et 6-7 år gammelt underlag som jeg sliter endel med. Problem 1 er at jeg må jobbe med å fordele dunene i underlaget hver gang det skal brukes, ellers vil all dunet ligge i en klump i fotenden. Problem 2 er at det stinker, og jeg mener virkelig ille, når jeg slipper luft ut av underlaget. Kan dunene ha råtnet eller noe? og kan det henge sammen med problem 1? Kan ikke huske at det har blitt noe spesielt utsatt for fukt og har aldri brukt annet enn pumpesekk til å blåse det opp. Noen som har vært borti noe lignende?
  4. Jeg er 164 cm og slank og har både ME Helium 600 og Warmpeace viking 900 Regular. Av de to velger jeg Warmpeace 10 av 10 ganger, fordi ME Helium-posen gir meg helt klaustrofobi! Den er alt for smal for min smak, og jeg kjenner flere andre jenter som sier det samme. Vil tro det samme gjelder for ME Helium 800. Så jeg ville helt klart ha gått for Warmpeace 900
  5. Er det Reinsfjell SL 3 til 6399 du mener? Det har i så fall vært fast pris hos XXL de siste månedene. Jeg har fulgt spesielt med på prisen på dette teltet og venter på et XXL tilbud
  6. Jeg bestilte dette, blir spennende å se hvordan det er oppsatt. Er litt overrasket over at et tunneltelt kan være så svinsk tungt..
  7. Har vært inne på det også, ser ut som et fint telt! men det er vesentlig dyrere enn de andre teltene jeg har sammenlignet med og så mangler det gulv i midten og myggnetting inn til "oppholdsrommet". Jeg er nok ute etter noe litt mer camping/glamping aktig
  8. Hei teltfolket Jeg har lyst til å ta ungene (8 og 10 år) med på bil- og teltferie nordover i sommer. Og har derfor kommet til at vi trenger et nytt telt som er litt mer komfortabelt å bo i enn Fjellheimen 3 pro, som vi har i dag. Ferien skal som sagt være bilbasert, og derfor er ikke vekt superviktig, men pakkstørrelsen kan heller ikke være gigantisk, for da får vi plassproblemer i bilen. Fjellheimen-teltet blir med for fotturer. Jeg har satt opp et par kriterier for teltet: -det må være ståhøyde i teltet (jeg er 1.65) -det må være to sovekabiner (10 åringen trenger litt privacy). -det må være forholdsvis lett å sette opp for en voksen, med litt hjelp fra barn. -Det MÅ være myggnetting i åpninger og gulv i teltet -Mørke soverom tenker jeg kan være lurt, i og med at det er lyst nordpå. Har sett meg ut tre modeller så langt, og jeg trenger rett og slett litt hjelp til å nerde rundt hvilken av modellene som egner seg best for oss: 1. Outwell Dash 5 2. Easy Camp Huntsville 500 3. Easy Camp tornado 400 eller 500. Er det noen som vil hjelpe meg å veie litt for og i mot? Evt. har egne erfaringer?
  9. Oppløftende svar fra en med Phd i Dun (!) Takk skal du ha!
  10. Har glemt en dunpose i kompresjonstrekket i lang tid. Dette er en Mountain Equipment Helium 600. Gjør det noe med kvaliteten til posen. Syns ikke den virker like fluffy lengre.
  11. The North Face Talus 3 - kjøpt på XXL for 1499 kr for et par uker siden
  12. Takk for gode innspill! -og beklager illmatic, ser at du ikke heter Mention som jeg først trodde Noen tanker vedr. damemodell kontra unisexmodell? Har notert meg at damemodellene er vesentlig dyrere..
  13. Takk @Mention! - ja, det var et veldig bra tilbud, men ser at comfort limit'n er omtrent den samme som på Helium 600, men at den har høyere dunkvalitet. Lurer på om det er merkbart, dvs. sjangsen for å fryse i en Xero550 er mindre enn i en Helium 600 - til tross for samme temperaturgrense? Noen tanker? Og hva tenker du om lengden på posen i forhold til min høyde?
  14. Hei, Jeg skal kjøpe ny sovepose og har bruk for litt råd og tips Krav: - Skal brukes tidlig vår/vår/høst/sen høst (har egen sommerpose) - Skal være i dun - må være noenlunde fornuftig priset < 3500 kr Jeg er en 168 cm høy og normalt slank, og fryser lett. Har sett på flg. ME-poser: 1. ME Helium 600, damemodell (pris 3299) - men frykter at denne kan bli for kald? 2. ME Helium 800, unisex modell (pris 3299) - ok spec, men er redd unisex modell på 185 cm for lang til meg? 3. ME Dreamcatcher 850, unisex (pris 2500 kr) - ok spec, lavere dunkvalitet enn Helium posene, og muligens for lang til meg (185 cm)? Ved første øyekast ser alternativ 3 ut som beste kjøp, men er usikker på om dette med dunkvaliteten på Dreamcatcher'en kontra Helium kommer til å være merkbart på varmeegenskapene. Og den er endel tyngre enn Helium posene. Lurer derfor på om jeg bare bør "fleske til" med en Helium 800 når jeg først kjøper sovepose. Og siste spørsmål: bør jeg kjøpe damemodell eller vil unisex funke like greit? Noen innspill? -Maria-
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.