Gå til innhold
Jan A L

Østlandet

Anbefalte innlegg

Hei

Lyst på en telttur fra Fredag til Lørdag til helgen,med gangbare forhold for og gå på beina😊 Bor i Drammen men kan gjerne kjøre litt,noen gode tips hvor det er lite folk og ikke for mye snø? Regner med det er for mye snø i Finnemarka,er ihvertfall det på Konnerud😔

Mvh Jan A 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da prøver jeg å reklamere litt for Hurum. Du kan for eksempel kjøre gjennom Grønsand Gård og parkere på stor P-plass ved skogkanten, gå sørover mot Aklangen. Så kan du gå videre sørpver til sørenden av Langvann, følge Langvann nordover. Ved enden av Rødvann følger du den ti-femten meter høye bergveggen mot nord (ikke sti, men vidunderlig urørt natur), passerer Sæterpytten på høyre side og går opp stien i dalen nordvest for vannet. Et par hundre meter opp fra vannet ligger Cellene, en milorghule hvor åtte motstandsmenn bodde under krigen. Her kan du ta overnatte, da slipper du teltet :) . Dagen etter det kan du følge dalen videre nordover, ta slakt mot nordøst mot Stikkvannskollen og nyt den flotteste utsikten Hurum har å by på!
Etter det er det strake veien ned fra kollen på god sti til Stikkvannshytta (ved Stikkvann), følg grusveien litt forbi hytta og ta inn på sti mot øst, så havner du igjen på parkeringsplassen. Da har du fått en fin rundtur på Hurum, med noen fine høydepunkter.
Har du tid og ork, kan du også gå innom Bjørnåsen. Gammel seter, stort og åpent, hvor man også ser vidt i alle himmelretninger.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.