Gå til innhold
  • Bli medlem

Perhag

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Perhag

  1. Jeg tar av meg hatten for veldig grundig og god tilbakemelding - mange takk! Dette er godt detektivarbeid! Jeg har lasta ned kart fra frikart uten å sjekke datagrunnlaget / stiler / annet, så du har nok helt rett i at det er en eller annen form for kartstil som er grunnen til at det blir seende sånn ut. OpenTopoMap er nytt for meg, så det skal jeg sjekke ut omgående Hjertelig takk for tips også der!
  2. Tusen hjertelig takk for supre og grundige tilbkemeldinger - det setter vi stor pris på! Med disse tipsene i bagasjen bør det ligge an til en flott tur i Finnskogen.
  3. Hei! Er det noen som vet hva de grønne prikkene på kartet (som vist i bildet under) er for noe? Jeg finner ikke overlappende tegn / info i andre kart på samme sted som disse dottene vises. Kartet er på en Fenix 5, kartgrunnlaget er fra Frikart.
  4. Takk for tips! Høres spennede ut med både Femunden og Finnskogen. Finnskogen er særlig aktuelt da det ikke er lange turen dit fra der vi skal være i sommer. Vi kommer med bil, og det vil være sånn at vi må tilbake til bilen. Noen konkrete ruter i Kynna som er å anbefale?
  5. Hei! Vi ønsker tips til en femdagers teltturvandring hvor vi har lyst til å gå hovedsakelig i fin furuskog, på Østlandet et sted. Gjerne mulighet for fiske underveis. Noen som kan anbefale et fint område? Vi tar gjerne imot tips om konkrete turer, men tar også hjertelig imot forslag til fine skogsområder det er fint å vandre i. Det er et pluss om det er mulighet for utsiktsplasser underveis.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.