Gå til innhold
Koppen

ABU-røken. Oppskrifter, alternativer og tips?

Det er 3044 dager siden det var aktivitet i denne tråden. Det er fullt mulig å svare, men du kan jo vurdere å starte et nytt emne?

Anbefalte innlegg

Har søkt litt etter stoff om ABU-røken (og andre liknende innretninger) her inne uten å finne så mye. Tradisjonell bruk for å varmrøyke fisk over spon er jo velkjent og greit nok.

Noen bruker bar fra einer, gran og fure, andre bruker løv fra bjørk i stedet for ferdigkjøpt spon, mens atter andre kombinerer disse. Men, er det noen som har eksperimentert og har noen oppskrifter på annen bruk av den?

Eventuelt noen spesielle tips rundt forberedning av fisk før?

Er det noen som har prøvd å varmrøyke kjøtt i den?

Kanskje noen som har kombinert innhold under prosessen?

Hva med baking?

Raclette?

:idea:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Om du går inn på Kammeret.no sitt Forum. Gå under Matoppskrifter / Matbordet så skal det ligge en tråd der med MYE fine tips! :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Om du går inn på Kammeret.no sitt Forum. Gå under Matoppskrifter / Matbordet så skal det ligge en tråd der med MYE fine tips! :)

Takk, Gullars, der var det jammen en hel del. Linker til den mest omfattende og aktuelle av dem: Skjult lenke - logg inn for å se den

:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Det er 3044 dager siden det var aktivitet i denne tråden. Det er fullt mulig å svare, men du kan jo vurdere å starte et nytt emne?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.