Koppen 413 Skrevet April 20, 2010 Har søkt litt etter stoff om ABU-røken (og andre liknende innretninger) her inne uten å finne så mye. Tradisjonell bruk for å varmrøyke fisk over spon er jo velkjent og greit nok. Noen bruker bar fra einer, gran og fure, andre bruker løv fra bjørk i stedet for ferdigkjøpt spon, mens atter andre kombinerer disse. Men, er det noen som har eksperimentert og har noen oppskrifter på annen bruk av den? Eventuelt noen spesielle tips rundt forberedning av fisk før? Er det noen som har prøvd å varmrøyke kjøtt i den? Kanskje noen som har kombinert innhold under prosessen? Hva med baking? Raclette? Del dette innlegget Lenke til innlegg Del på andre sider
Gullars 1 Skrevet April 21, 2010 Om du går inn på Kammeret.no sitt Forum. Gå under Matoppskrifter / Matbordet så skal det ligge en tråd der med MYE fine tips! Del dette innlegget Lenke til innlegg Del på andre sider
Koppen 413 Skrevet April 21, 2010 Om du går inn på Kammeret.no sitt Forum. Gå under Matoppskrifter / Matbordet så skal det ligge en tråd der med MYE fine tips! Takk, Gullars, der var det jammen en hel del. Linker til den mest omfattende og aktuelle av dem: http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=5&t=31253&hilit=abu Del dette innlegget Lenke til innlegg Del på andre sider