Gå til innhold
Koppen

ABU-røken. Oppskrifter, alternativer og tips?

Anbefalte innlegg

Har søkt litt etter stoff om ABU-røken (og andre liknende innretninger) her inne uten å finne så mye. Tradisjonell bruk for å varmrøyke fisk over spon er jo velkjent og greit nok.

Noen bruker bar fra einer, gran og fure, andre bruker løv fra bjørk i stedet for ferdigkjøpt spon, mens atter andre kombinerer disse. Men, er det noen som har eksperimentert og har noen oppskrifter på annen bruk av den?

Eventuelt noen spesielle tips rundt forberedning av fisk før?

Er det noen som har prøvd å varmrøyke kjøtt i den?

Kanskje noen som har kombinert innhold under prosessen?

Hva med baking?

Raclette?

:idea:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Om du går inn på Kammeret.no sitt Forum. Gå under Matoppskrifter / Matbordet så skal det ligge en tråd der med MYE fine tips! :)

Takk, Gullars, der var det jammen en hel del. Linker til den mest omfattende og aktuelle av dem: Skjult lenke - logg inn for å se den

:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.