Jump to content

Helsport Isfjell


Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

Jeg skal bytte telt, har et gammelt børgefjell, men nå vil jeg ha telt for vinter´n! Er det noen som har erfaringer med Helsport Isfjell? Det ser fint ut, men er alltid greit med andres erfaringer! Vekten er relativ lav, lavere enn svalbard og det setter jeg pris på! Teltet kommer til å bli brukt året rundt, men viktig er at det overlever en storm i ny og ne…

på forhånd takk!

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Jeg har et Helsport Isfjell fra 1999. 4-manns telt. Det er et utrolig praktisk telt. Innvendig er det plass til 4, det er mulig å ligge begge veier inne i teltet. Forteltet er romslig og fungerer helt optimalt til matlaging og utstyrsplass. Teltet har bra ventilasjon. Vindstabiliteten har jeg ingenting galt å si om. Gode barduneringsmuligheter. Modellen etter min har også fått stormmatter som er veldig praktisk om vinteren. En negativ ting med mitt telt er at innerteltet er litt dårlig festet i motsatt ende for inngangen, men det har Helsport gjort noe med på ny modell. Uansett var dette noe som Helsport kunne ordne med en gang, de visste om denne svakheten på denne modellen.

Du får et bra telt om du velger Isfjell, ingen tvil om det. Vekt og størrelse hører godt sammen og pakkvolumet er lite. Kvaliteten til Helsport er det ingenting å si på.

Link to comment
Share on other sites

Kan så absolutt anbefale Isfjell. Har de siste årene testet endel Helsport-telt, og dette er det jeg helt klart har vært mest fornøyd med. Den gamle modellen hadde tynne lettvektsstenger, som hadde en lei tendens til å brekke på ubeleilige tidspunkt. Nå leveres teltet med samme stenger som Svalbard.

På tur på Svalbard i vinter valgte vi slike telt fremfor Svalbard, fordi vi mente de var lettere å sette opp i kaldt vær.

På denne turen hadde vi det værste været jeg har vært borti på tur, og teltene klarte seg utrolig bra, selv om det var mye "liv" i teltet når det blåste som værst.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Takk for innspill!

Jeg gleder meg til å se teltet, har ikke sett det ennå. Blir vel et lite raid før jul... Men etter alt å dømme blir dette julegaven til meg selv i år :!: Har lest mye og sett på mange forskjellige typer fra før så håper dette blir topp! Kommer tilbake med melding på nyåret da jeg sikkert har liggi hele romjula i nytt telt!

Fredrik

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy