Jump to content

Kim

Aktiv medlem
 • Posts

  1,204
 • Joined

 • Last visited

About Kim

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kim's Achievements

 1. Jeg får vel komme med en kommentar . Dette er uten tvil en stor prestasjon! Men de kom seg ikke først opp på alle . Min bror besøkte sin siste kommunetopp i midten av august i år. Her er forøvrig en omtale av han i GD [Hidden Content]
 2. Lekkert! Har ventet på noen bilder fra Erik den siste tiden Selv var jeg på Kniven dagen i går, i et skikkelig møkkavær. Kun tåke helt til vi kom et stykke ned igjen på breen.
 3. Og hvor er Trym? Ser ingen spor etter han...
 4. Vi hadde en flott tur på Nautgardstinden 2258 moh i Jotunheimen lille julaften. Flott lys og godt vær. Rapport ligger på Bergtatt.
 5. Det er har vært noen dager med godvær den siste tiden. Bare så synd at jeg har måttet jobbe de dagene... Håper på en tur over 2000 meter før jul!
 6. Artig tur! Dro du virkelig med boka til Morten? Eller sitter du med bare omslaget på toppen? Skiføret ser sånn passelig ut...
 7. Glem alt som heter teodelitt til slike måleoppdrag. Skal dette måles mer nøyaktig enn med håndholdt GPS, må det brukes det som heter sanntids GPS. Plasser en GPS-enhet på en kjent høydepunkt (f.eks. et trig.punktet i nærheten), så kan den andre enheten tas med dit det skal måles ny høyde. Det går sikkert fin å lage en enkel festeordning til anntenna slik at man slipper å ta med et tungt stativ. Det eneste som kreves er at det er kontakt mellom enhetene, enten via radio eller GSM. Nøyaktigheten blir innefor 5 cm. Med det utstyret jeg bruker på jobben nå, kan dette puttes i en dagstursekk. Jeg skal teste dette ut en dag. Ulempen for de som ikke har tilgang til slikt utstyr er prisen
 8. Skyggen er en flott snøkam som vinden har formet. En artig formasjon på Bjørnebreen. N-1 kan gjerne kalles en hump, det er den første nabben som fjellet synes på til høyre for toppen. En fin liten topp, men som nevnt er dette kun for de kresne samlerne. Forøvrig et flott bilde du har tatt. Der ses de største sprekkene godt.
 9. Yes, enig. Det gjør jeg. Hvorfor ble navnet flyttet forresten?
 10. Det ligger en rapport på Bergtatt fra turen til Morten, Svein Arild og meg på Storebjørn fredag 26.10.2007. Flott bretur og herlig å komme til fjells igjen, og ikke minst børste bort litt møll fra breutstyret Nytt i denne rapporten er at det også ligger bilder i oppløsning 1024x768. [Hidden Content]
 11. Takk for en fin tur, Morten. Og du er flink til å ta bilder! Turen ga mersmak, både til å komme oftere til fjells igjen og til å utforske toppene under 2000 moh rundt Jotunheimen.
 12. Herlig!! Og hvor er jeg?? Jeg må nok legge fra meg snekkerbelte, kjøre ut av Ringsaker og komme meg til fjells!
 13. Jeg har vært oppe på ryggen to ganger, og snudd begge gangene Det har vært sleipt og ekkelt, og mye vind. Men opp skal også jeg en dag. Vi var på Træna en tur i juli i år også, men da blåste det altfor mye til at det var noe vits å forsøke. Træna er et helt spesielt sted.
 14. Flott tur! Og fint at ikke alle legger ut beskrivelser som man må sette av halve dagen for å lese Slike bilder sier mer enn tusen ord.
 15. Nedenfor eggen utover til Store Hestbrepigg?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy